^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

25.4.12

Home » , , , » *Usu's Big Day #3*

*Usu's Big Day #3*

salam,

sambung lagi cerita Usu's Big Day.....
sebelum ni dah cerita kejadian hari pernikahan n malam berinai kan.....
so ni adalah cerita untuk the real Big Day pulak.....
pada 15.04.2012.....
pagi hari dimulakan dengan alunan bacaan Al-Quran oleh my Usu.....
diadakan majlis khatam Al-Quran.....

gambar?.....
x banyak sangat snap coz time ni memasing dah sibuk kat dapur n luar rumah dengan memacam persiapan.....
jom lah layan dengan gambar yang ada yerk.....


perantin.....
gambar edit sikit bior nampak cam gambar lama.....
hehe


antara wanita2 yang turut serta dalam majlis pagi tu.....


lagi mereka yang terlibat dalam majlis tersebut.....
aku main snap jerk gambo2 mereka nieh, x tengok pon portion view tu betul ke idok.....
maklum la nak cepat.....
huhu


lagi gambar perantin sedang khatam.....
tanpa mic, sayu jerk kami dengar dari dapur suara perantin yang malu2 tuh.....
untuk makluman, yang kiri sekali tu la cikgu ngaji kami kat Adela sinun.....
untuk berzanji ke, untuk khatam ke, dia jugak yang mengajar, cik Biah kami panggil.....


owh, terselit my Aisha dengan rambut baharu nye.....
saje aku tempek kat sini coz x byk gambo.....
hehe

tunggu story berikutnye.....
insyaallah

k, sekian


cerita sebelum :>

10 comments

April 25, 2012 at 8:17 AM

cumilla aisha ni.. geram (^___^)

April 25, 2012 at 8:49 AM

masa ni baru nmpk muka sama..tang hidung tu..hehe
aisha x jd flower girl ke time 2?

April 25, 2012 at 8:56 AM

waa jadik cerita jgk ek sesi khatam ni... maklumla x byk gambo nengoknye

April 25, 2012 at 9:05 AM

sama muka dgn mas..
Comel model cilik kat bawah tu..suka tgk rambut dia..halus jer..

April 25, 2012 at 10:11 AM

betul tu, lieya pun ari tu mase adik kawin kejap2 jek dpt tgk pengantin khatam alquraan, tukar2 baju..selebihnye busy kat dapur atau kat luar huhuhuhu

April 25, 2012 at 11:06 AM

cumel rambut baru aisha..
aritu nmpak cekak rambut yg kak ija design untuk die atas katil pengantin..
hihi

April 25, 2012 at 12:00 PM

@Nens Collection nak jadi flower girl camaner.. asik ke sana ke sini ngan sepupu2 dia.. x dok diam..

April 25, 2012 at 12:02 PM

@Amieynna ooo ada atas katil rupenye yer, puas mencari nak bawa balik KL tp x jumpa.. huhu
thanx miena bgtau.. hehe

April 25, 2012 at 12:49 PM

comel aisya ngan rambut baru nyer.. gambar nih nampak jelas sikit rambut baru dia..:)

April 25, 2012 at 4:12 PM

maszmadi.blogspot.com contains content from www.mummycute.com, a site known to distribute malware..

rs nyer content yg di maksud kn tu kena remove / delete

Post a Comment