^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

12.4.12

Home » *berita dari kampung*

*berita dari kampung*

Salam,

erm..... Dah ptg bru brksmptan nak update blog, ni pon kn taip cpat2..... Update pon gn bb jerk.....

Bukan bz sgt pon ari ni coz keje utk prsiapan usu big day akan brmula sok, ari ni buat yg ringan2 dulu..... Hehe

Skrg ni aisha tgh tidur, so blhla aku mnaip sikit2, lpas ni nak jenjlan umah kengkawan mn yg smpat, kalu x smpat aku mintak maap yerk, nnti ada masa aku singgah umah korang,

K,sekian
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

7 comments

April 12, 2012 at 7:04 PM

jangan lupa update big day tu nanti...

April 12, 2012 at 9:27 PM

Blogwalking here...

cik iena follow your blog..
follow my blog juga ye(^_~)
www.ienaeliena.com

April 13, 2012 at 9:30 AM

selamat berkenduri kendara ye..;)

April 13, 2012 at 11:29 AM

semoga semuanya berjalan dgn lancar.. :)

April 13, 2012 at 1:27 PM

Nice blog... ^-^

April 14, 2012 at 12:45 PM

yelah bz nk smbt bakal adik ipar kn ;-)

April 16, 2012 at 3:15 PM

salam mas...

selamat bercuti..moga segalanye berjalan dengan labcar..^^

Post a Comment