^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

20.4.12

Home » , , , » *Aisha's new look*

*Aisha's new look*

salam Jumaat,

last holiday masa hari pertabalan DYMM Agong kan cuti.....
so kami ambil peluang untuk balik ke kampung hubby di Kuantan.....
sebelum balik ke kampung aku di Kota Tinggi for majlis tu kan.....

masa kat kuantan tu, sempat la aku tukar penampilan Aisha.....
ritu masa sampai kat school pon cikgu Aisha pagi2 dah tegur.....
wah! Aisha dah potong rambut la, comelnya.....
hehe, kembang jap mak Aisha nieh.....



 ni pic before Aisha's new look


 ha, ni pulak Aisha sedang dalam proses pertukaran imej.....


 zoom sikit.....

di sebalik tabir.....
memula Aisha takut jugak nak kena duduk atas kerusi (baby) kat kedai gunting rambut tu.....
aku terpaksa dok sebelah n pegang dia biar x lari.....
lepas tu lelama dia dah ok.....
so aku apa lagik, pi belakang, kuarkan BB n snap2 ler.....
hehe

dan hasilnya.....

*

*

*

*

*

rambut dah pendek.....
 

 depan dah lebih rata daripada yang aku potong sebelum ni.....
belakang kasi potong paras bahu.....

puas hati aku.....
so xder la rimas jerk kau nengok kalau nak lepas rambut dia.....
leh buat beli cekak rambut banyak2 lepas ni.....
hehe


opsss, selit 1 pic Aida Marlisa yang dah botak tu.....

huhu x sempat nak buat New Born Baby photoshoot masa kat kampung ritu.....
tunggu baby baru nanti bulan 7 lah.....
insyaallah kalu ada kesempatan balik kampung.....
hehe

k, sekian


p/s: aku suka sangat Aisha's new look dengan rambut pendek nieh, sweet n nampak ayu.....
makin terserlah kecinaan dia tuh (orang cakap, bukan aku).....
hehe

hari Ahad ni ada majlis bertandang ke rumah pengantin lelaki di Felda Bukit Rokan, Negeri Sembilan.....
moga semua dipermudahkan, ameen.....


11 comments

April 20, 2012 at 8:11 AM

comey!! lieya pun suke style rambut china babydoll nie...cute jek tgk....betul tu masz senang nak jage...sikat2 letak cekak atau sepit siap dahhh heheeheh....

April 20, 2012 at 8:25 AM

ala comelnya dia

April 20, 2012 at 8:27 AM

maintain comel n cute~ ^_^

April 20, 2012 at 8:27 AM

Comeylah aisha..
cantik rambut dia..lebat..

April 20, 2012 at 8:30 AM

budak2 rambut pendek lagi nampak comel...panjang2 kita lak nengok rimas...kan kan

April 20, 2012 at 10:48 AM

skali tgk aisha mcm pakai wig la plak... ;-)

April 20, 2012 at 3:26 PM

alahai...mcm amoi la hehe :D

April 20, 2012 at 3:38 PM

comeynye dia.. rambut lurus jek~

April 20, 2012 at 4:08 PM

wah..stylo aisha...
rmbut lurus cam aisha comel potong gini

April 21, 2012 at 10:09 AM

potong rambut dah..mmg sweet masz...budak2 xyah bela panjang2 sbb drg xreti jaga lagi..

April 22, 2012 at 12:33 PM

Waa penampilan baru aisha cantik..teringat masa kecik2dulu rambut pattern ni ler rambut alin..org dedulu panggil channedoll (xreti eja)..btul aisha sepet cam cino..hihi..danish pun baru potong rambut..lega sket lau tak rimas..

Post a Comment