^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

23.4.12

Home » , , , » *Usu's Big Day #1*

*Usu's Big Day #1*

salam,

erm, hari ni Taska & Tadika Temanku, school Aisha ada buat lawatan sambil belajar ke Muzium Tentera Udara Diraja Malaysia.....
semoga semuanya selamat pergi n selamat kembali.....

ok
seperti yang dijanjikan.....
nak mulakan cerita my Usu Big Day memerlukan ketekunan dan kerajinan yang melampau di waktu ini.....
haha
bukan apa.....
banyak keje kat opis nieh.....
tapi nak jugak share kegembiraan majlis kami hari tu.....
Alhamdulillah, semua berjalan lancar..... 
walaupon penat sesangat tapi kami seronok.....
dapat gather2 dengan sumer family at one time.....

so, kita mula dengan majlis nikah pada
14.04.2012

dah sedia?.....
jom layan.....
kita mula dengan.....


hantaran dari my Usu si pengantin perempuan kepada pengantin lelaki
yang xder dalam gambar adalah rantang (makanan yang diletakkan dalam mangkuk tingkat)


 ni plak hantaran dari my Adik Ipar si pengantin lelaki yang serba biru


 acara salam goncang bermula dan sah dengan sekali lafaz.....
alhamdulillah

owh, nampak tangan jerk yer.....
nak tengok gambo pengantin.....
scroll bawah yerk.....




























































































































ha, tengok sipi2 dulu erk.....
ni time sarung rantai tangan n leher.....

nak tengok full face both pengantin.....
leh tengok SINI dulu.....
nak tengok yang aku nyer versi, kena tunggu la yerk.....
hehe


 dah selesai majlis.....
both pengantin bersalam-salaman dengan seluruh ahli keluarga lelaki n perempuan.....
minta restu n doa kekal bahagia.....


owh, ini aku saje ambik.....
time ni tetamu semua dah keluar rumah untuk menjamu selera.....
aku saje gatal tangan shoot kasut pengantin untuk dipakai masa sanding esok.....
mak pengantin aku kata aku x betul ambik gambo kasut.....
muehehe


erm, ni je lah pic nak share this time.....
boleh kan.....
aku upload pic x banyak coz nanti overshadow tuan punya badan plak.....
n mungkin jugak cerita ni akan berlarutan atau tersangkut2 dengan cerita lain.....
x per kan.....
hehe
so, tunggu episod seterusnya yerk.....

k, sekian

 

11 comments

April 23, 2012 at 8:23 AM

Tahniah buat pengantin..
Cantik gmbr kasut tu.. ;)

April 23, 2012 at 9:18 AM

tahniah...
cantik hantaran...

April 23, 2012 at 9:29 AM

tahniah buat mempelai...harap cepat2 timang baby yeak...amin....

cantik2 hantaran....kaler tema pun suwett.....mmg penat jadi akak pengantin kan masz....tp meriah le sanak saudara sume berkumpul....

April 23, 2012 at 9:35 AM

Tahniah Usu...moga bahagia ke akhir hayat

April 23, 2012 at 10:13 AM

tahniah comel hantaran

April 23, 2012 at 11:50 AM

terima kasih semua =)

April 23, 2012 at 12:42 PM

kak ija..
sy menantikan update akak...
hihi..
cepat2 update hari ke 2 dan seterusnya..

April 23, 2012 at 2:28 PM

tahniah buat pengantin
teringat lakk zaman2 kawin dulu .. ;)

April 23, 2012 at 6:26 PM

selamat pgantin baru..moga kekal hingga ke akhir hayat..amin

April 24, 2012 at 3:06 PM

hantaran 11-11 ya?

April 24, 2012 at 10:16 PM

@Amieynna

haha nk tgu update dr pengantin mmg harapan laaaa

Post a Comment