^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

9.4.12

Home » , , , , » *Homework from school*

*Homework from school*

salam,

erm, camaner kengkawan, dah review dah keputusan penuh ABPBH.....
dah tengok dah baju2 artis masa red carpet malam tadi.....
dah dengar semula dah lagu2 yang dipersembahkan sempena majlis tersebut.....
aku paling suka persembahan kak Ziana ngan Azlan, best n happening sangat.....
hehe
TAHNIAH lagi sekali buat semua yang menang yerk.....
yang x menang, boleh cuba lagi next year atau anugerah yang lain.....

ok, last Jumaat Aisha bawa balik buku ke rumah.....
tu kira homework la kan.....
ok la tu, kat school ni, hampir tiap minggu Aisha ada homework.....
so bolehla teruskan apa yang dipelajari kat school sambung kat rumah pula.....
xder la asik mewarna jerk kat rumah.....


 ha, ni hasil work Aisha sebelum nieh.....

tapi ada beza sikit.....
kalu dia buat work kat school, dia hanya gunakan pensil.....
tapi kalu buat work kat rumah.....
hehe
warna warni lah jadinya buku itu.....
nampakkan yang pic belah kanan bawah tu.....
ha, tu dia buat work kat rumah lah tu.....
nak mewarna jerk kerjanya.....
aku redhakan jer la daripada dia x nak buat langsung kan.....

ini pula work Aisha yang terbaharu.....

semalam baru buat coz ari sabtu kami kuar jenjalan cari barang untuk Maksu's big day.....
erm, puas jugak la aku x mor bagi dia kaler.....
rupanya terlepas jugak kaler tu kat dia.....
maka jadilah kambing warna biru.....
huhu

erm,
setakat ni Aisha dah boleh ingat beberapa huruf.....
alhamdulillah,
dan huruf yang paling dia ingat n kenal adalah huruf 'Z'.....
aku pon pelik camaner dia boleh ingat huruf paling last tu yerk.....
minggu ni x tahulah ada homework ke tak coz dari hari rabu kami dah cuti n balik kampung.....
moga xder la pelajaran serius yang Aisha tertinggal.....
 kalau ada pon, harap2 Aisha boleh catch-up semula.....

Mama n Papa sentiasa doakan yang terbaik untuk Aisha.....

k, sekian


p/s : mood balik kampung dah berkobar2 nieh, hehe.....

5 comments

April 9, 2012 at 2:57 PM

insyaallah

April 9, 2012 at 3:20 PM

amin..
pandai dak kecik ni =)

April 9, 2012 at 3:40 PM

ok la tu kan... tak sabo jg ni nk tau result ujian fahim ari tu ......

April 9, 2012 at 3:41 PM

hehe..gud try aisha..nnt buat lagi baik ye...cantik ler headband..dulu2 neni buat gak..skang dh mls asik gaduh ngn ammar jek..huhu

April 14, 2012 at 12:50 PM

Wah seronok blik kg...irsyad pun ari khamis baru p skool..n smlm wat blik homework gak...

Post a Comment