^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

6.4.12

Home » , , , , » *Dari Tangan Menuju Ke Hati*

*Dari Tangan Menuju Ke Hati*

salam,

di pagi jumaat yang hening


 tangan bersatu membentuk hati


 bersatu hati menyulam cinta

 
tarikh termeterai janji di ikat


chewah.....
nak buat bait2 kata puisi tapi x menjadi.....
huhu

tinggal lagi 9 hari untuk dua jiwa disatukan.....
Azlan + Fizah
semoga semuanya berjalan dengan lancar.....

insyaallah,
aku start bercuti pada 12, 13 & 16 April untuk pulang ke kampung.....
bagi membantu persiapan Big Day my Usu.....
plus 1 hari cuti percuma pada 11hb.....
x sabarnya nak balik kampung.....
last balik adalah pada raya cina, maknanya hampir 3 bulan aku x balik kampung.....
samada kampung Johor atau kampung Pahang, apatah lagi Terengganu.....
huhu teruk kan kami.....
nak buat camana, tugas menuntut kami stay di KL demi.....
agama bangsa dan negara.....
muehehe

erm,
pape pon.....


 semoga perjalanan kami untuk pulang ke kampung dan kembali ke KL dipermudahkan.....

dan

kasih sayang yang di semai, terus kukuh di sanubari bakal pengantin.....

dan kita semua.....
ameen.....
 

k, sekian

p/s: x sabar jugak nak jumpa Melati

8 comments

April 6, 2012 at 11:37 AM

tahniah utk usu & selamat bercuti mazs

moga2 majlis berjalan lancar dan hari tak hujan ye .... hehehe


petua org lama2 lempar bj atas bumbung menjadi ke ek ???

April 6, 2012 at 1:35 PM

@eima hehe, petua tu aku penah buat time aku kawin dulu n alhamdulillah menjadi.. atau kebetulan, wallahualam..

April 6, 2012 at 2:06 PM

Semoga dipermudahkan segala urusan..

Selamat pengantin baru untuk USU jugak :)

April 6, 2012 at 2:38 PM

salam singgah....blk tganu, hati2 dlm perjlanan...dan semuga urusan dipermudahkan.

April 6, 2012 at 2:52 PM

jgn lupa bw bunga telo utk org tersyg..eh silap utk org sini ;-)

April 6, 2012 at 3:12 PM

uiks...bila nak cuti tu? gelang tak siap lg nih...hehe

April 6, 2012 at 3:28 PM

@sis intan kak intan, saya start cuti hari pertabalan agong next week,
gelang? bisa diurus sebelum cuti nanti.. hehe

April 6, 2012 at 6:11 PM

terima kasih semua... n mostly kak ija... sweet plus terharu nk nanges ni bace puisi petang2 nih sob3

Post a Comment