^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

25.11.10

Home » , » *Berita dari johor.....*

*Berita dari johor.....*

huhu, dah nak masuk tengahari dah ni, baru leh entepremkan diri kat sini..
'
apsal erk??
'
hm, aku sekarang ni kat johor, JB umah kak long aku untuk misi pembayaran penuh bagi kereta milik aku sindrik..... huh, x sabo nak bayo abis ni, lpas ni boley la soping sakan ngan duit tu, sakan ker? huhu.....
'
alhamdulillah dah sampai kampung pon..... sampai dalam pukul 4.oo pagi tadi, sorry kak long yerk ganggu waktu tido kak long..... hm, jap lagi kami akan kuar untuk langsaikan misi kami sebelum bertolak balik ke kampung sebeno2 nyer [umah parent] kat FELDA ADELA..... di sana untuk misi yang lain plak, for my sister wedding reception.....
'
hm, x tau la sempat nak update @ x blog ni kalu aku dah terlekat kat umah mak tu..... maklumla, musti ader jerk keje2 yang perlu di buat kan..... x per la, kalu ader masa, insyallah boley jerk.....

'

'

' tuan umah yang tumpangkan kami tido untuk semalam, thanx kak long n abg erol

'
k, sekian


1 comment

November 25, 2010 at 12:47 PM

bestnye dh nk abis hutang kete..

Post a Comment