^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

09 November 2010

Home » » *Gaji oh gaji untuk raya haji*

*Gaji oh gaji untuk raya haji*


salam pagi,

hm..... pejam celik pejam celik dah pagi dah 9hb..... kalu ikut jadual pembayaran gaji bagi kakitangan kerajaan, mereka2 akan dapat gaji pada 10hb..... ih sok la 10hb kan..... gaji bulan lepas pon ada lagi sipi2..... huhu, n aku adalah salah sorang dari mereka2 itu

'
bukan ape, ni adalah berikutan mggu depan, 17hb adalah raya haji bagi umat2 islam seluruh dunia..... hm, dah nak abis dah musim aji kan..... insyaallah my PIL akan balik dr Mekah seminggu lpas raya, 29hb november 2010..... semoga mereka selamat menunaikan ibadah dengan sebaiknya dan selamat sampai ke Malaysia..... ameen
'
owh..... berbalik pada gaji sok yerk..... hm, awal nyer gaji bulan ni kan, kompem la nak tunggu gaji bulan 12 nnti, mau aku tersenggok2..... iskiskisk nampaknye kena la korek2 mane tabung yang ader nnti..... hm, x dapat aku bayangkan camner, rasanye dah 3/4 taun ni, setiap kali ujung taun musti la aku tercarik2 tabung yang ada kat bank untuk menampung bekalan nak sampaikan gaji bulan depan.....
'
korang macam tu jugak ker, bagi orang gomen la kan?..... for orang swasta, same jerk kan, x der effect kan.....
'
k, sekian


10 comments

November 9, 2010 at 8:18 AM

gaji cepat sangat ni pon ade banyak buruk dari baiknya..

November 9, 2010 at 8:47 AM

yeah...esk gaji......
jop klcc......
hihihihihi.....

November 9, 2010 at 9:09 AM

kejap je kan masz 9hb..minggu depan raya haji...

November 9, 2010 at 9:26 AM

cepat gaji cepat lah habis...zai gaji end of the month

November 9, 2010 at 11:38 AM

ummi aisyah;
betul tu..... kalu pikir byk jugak buruknyer kan..

November 9, 2010 at 11:38 AM

lylie;
KLCC????? jom..

November 9, 2010 at 11:39 AM

zura;
tu la, pejam celik pejam celik dah ujung taun dah ni..

November 9, 2010 at 11:40 AM

zaidah;
owh, kak zai gaji end month yerk.. best tu, xder arr tekulat2 mata nak tggu gaji next month.. kan

November 9, 2010 at 12:40 PM

alahai syoknye dpt gaji awal.. sy ni baru dpt gaji bulan lepas..ekekek:D

November 9, 2010 at 3:00 PM

so hr nie dah gaji yer..?
sonok ada risau pun ada takot terlebih guna..almaklum arr nak g btn nie segala benda nak dibeli..tension tul..

utk langkah berhati2 transfer duit ke bank lain xpun transfer ke asb..hikhik..alin dah guna cara nie ms raya ri tuu..berkesan..

Post a Comment