^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

21.11.10

Home » » *Hari ni betul betul nak masak daging korban*

*Hari ni betul betul nak masak daging korban*

ahah!
semalam aku dah berkira2 nak masak daging korban, dah kuarkan pon daging tu dari dalam fridge, tapi malang buat daging itu, di waktu petang aku terpaksa masukkan balik dalam fridge coz x boley nak masak lagi.
'
bukan pae
semalam seharian [x der la seharian sangat] kami kuar jenjalan di KL yang masih lengang lagi nie..... konon2 pepagi dah search tenet cari resepi nak masak daging..... tup2 hubby tanye nak kuar x??
wah!! aku aper lagi, angguk pale je la..... haha
'
so semalam, lepas siap2 kerja umah, lepas aisha bangun tido n siapkan dia..... kami pon memulakan perjalanan ke.....
> bengkel kreta hubby [owh ptut arr dia ajak kuar, rupenye nak tgok kreta dia, hehe]
>> carrefour ampang [asal nak carik baju untuk majlis bertandang adik nnti bulan 12, tapi x terjumpa la, kena ikut colour concept]
>>> carrefour wangsa maju [carik baju untuk majlis bertandang adik, alhamdulillah jumpa dah..... makan time - KFC]
>>>> balik umah jap coz orang yang nak repair tv dah mari [seminggu lah kami xder tv, seb bek dah beli tv spare wlopon kecik, syukur] [ time ni aku dah berkira2 nak masak daging korban tu, haha, tapi x jadi jugak]
>>>>> jusco setiawangsa [cari adiah untuk kawin adik next week + baju baru for my lil aisha]
>>>>>> balik umah dah malam [dah malas nak masak dah n masuk lah kembali daging itu dalam fridge, huhu]
'
so, ari ni..... aku nekad nak masak jugak daging tu..... harap2 hubby x ajak pi memana, ameen.....
ops!!! aisha sudah bangun, so kena uruskan dia laks.....
'
k, sekian

2 comments

November 21, 2010 at 3:36 PM

dh decide ke nk masak ape..hehe..

November 22, 2010 at 4:32 PM

huh..berjalan sungguh k.mas..

Post a Comment