^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

08 November 2010

Home » » *Lunch time*

*Lunch time*


burb....

'

alhamdulillah, perut dah kenyang, mata pon cam nak layu jerk dah nie.....

hm, sebelum lunch time tadi sempat siapkan offer letter nak bagi kat sume cawangan seluruh negeri untuk event awal bulan depan.....

tinggal suoh bos sain n pehtu leh mntak kakak kerani faks kpd cawangan.....

'

lpas ni..... nak cek data n3 lak.....

tapi sebelum tu.....

'

hm... leh main game x..... release tension jap.....

hehe

'

k, sekian





6 comments

November 8, 2010 at 1:55 PM

mcm best je nasi goreng tu..hmm xlunch lg ni..lapo la plak

November 8, 2010 at 2:04 PM

hm, best kan..... ntah anak sape la tengah makan tu aku main mbik jerk gambar dia.....

hehe, sorry tuan punyer gambo yerk..

November 8, 2010 at 2:23 PM

huhu..sedapnye.. td pun ingt nak makan sama camtu gak, tp bila dh sampai food court terus tukar fikiran makan nasi campur je! ape punye sengal lah!

amboi.. bleh main game lg yek!

November 8, 2010 at 2:49 PM

hm, biase mmg camtu..... pembawakkan kut suzie.. hihi

main game pon kejap jerk..... dapat la release tension ckit.. hehe

November 8, 2010 at 3:08 PM

ecvecececehh.sempat lagi nak men game..uhuhu

November 8, 2010 at 3:46 PM

eee tk sempat la gamak nya nk melayan game...ber belog pon amik masa..huhu

Post a Comment