^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

08 November 2010

Home » , » *N3 pepetang hari, x boleh gi dah*

*N3 pepetang hari, x boleh gi dah*

hm, dah pepetang ni kan..... pale pon dah ting tong..... ingat nak tgok data n3, baru wat 1 negeri dah ngok ngek dah pale nie..... isk
'
so, untuk ilangkan ngok ngek kat pale ni..... kenalah cuci mate ngan sesuatu yang indah2 kan.....
'
so pade aku ni la yang indah2 kat mate aku.....
layanzzzzz
'

aisha wif cousin memain atas meja kat umah tok mi sebelum my PIL berangkat ke Mekah
'
'
lagi aisha wif cousin, ainul hayati yang sebaya tapi lain bulan, cam baik jerk anak mama tu.....
'
'
hm, susah tul nak snap pin anak dara berdua ni dalam aksi yang statik, ader jerk yg x steady la..
'
'
papa test pic effect guna camera dia.....
'
'
hah! tu dia anak dara biler dapat meja...
'
'
lagi anak dara dapat meja.....
'
'
aisha dengan aksi geram dia, cousin dia still mantain menari.....
'
'
hah!! ni ayah su nyer keje la ni, x abis2 suoh aisha wat aksi geram, grrrrr.....
'
'
dah puas dok menari atas meja, anak2 dara ni pon turun la dari meja tu, seb baik x roboh ler.....
'
'
'
'
hm, time anak nak mmbeser ni kan, macam2 peel dorang buat, kekadang geram bile x dengar kata tapi biler dorang dah pandai ikut ape yang kita cakap, swonok lak.....
'
"kit" - stand for cat [kucing]
tu lah perkataan yang kuar dr mulut aisha biler dia nampak kucing..... so sweet la anak mama nie..
hehe

'
'
k, sekian

2 comments

November 8, 2010 at 4:52 PM

btul tu kak naak2 semakin membesar semakin menguji kesabaran kan..tp tgk gelagat anak boleh release tension kt opis..

aisha pandai apa lagi kak..?
danish lau tgk kucing dia akan kuis2 tangan dia sambil cakap nyiauww..danish skrg pandai panggil babah n mama, kakak n bak (nak)..sweet sgt kan kak..

owhh aisha hampir 2 thn..jap jew masa berlalu..

November 8, 2010 at 5:11 PM

kit?.... ahaks... aerish pn panggil kit.... ;p

esok2 musti kiter rindukan aksi dorang kan?... cepatnyer ms berlalu... hu2

Post a Comment