^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

3.11.10

Home » » *Cara nak ilangkan sawang kat sini, inilah caranya.....*

*Cara nak ilangkan sawang kat sini, inilah caranya.....*


so sweet..... pepagi ni jom kita cuci mata ngan pendant n earring yang cumel2 nie yerk..... maklumla dah lama tinggal blog ni..... so, nilah cara nak ilangkan sawang yang dah mula bermaharajalela kat sini.....
so..... kita enjoy!!!!!






k, stanby dah nak mula kerja nie.....
belum pukul 8, bos dah tanye pasal kerja..... isk
so, rasanye x sempat lagi la nak berblokwalking umah kengkawan..... sowie yerk.....
nnti kalu ader masa, aku curik2 la kuar jenjalan umah kengkawan yerk..... hehe
nanti ader lagi set yang cumel2 nie.....
stok nak bersihkan sungguh2 sawang kat sini.....
jangan jemu yerk.....

k, sekian



'

3 comments

November 3, 2010 at 8:32 AM

cantik r.....
nanti letak lagi ye
suka tengok..=)

November 3, 2010 at 8:55 AM

ohh gitu cara nya ehh nk ilangkan sawang...hehe

mmg cantek2..

November 3, 2010 at 12:28 PM

ingtkan nk hilangkan sawang kat umah..ehehheheh:D

cantik lah!

Post a Comment