^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

3.12.13

Home » , , , » *menang Ephyra Trial Pack worth RM68*

*menang Ephyra Trial Pack worth RM68*

 
assalamualaikum,

balik dari meeting @ Marriott Putrajaya, dua minggu lepas, aku tengok dalam bilik ada pack pos laju..... tengok alamat, macam kenal jerk.....



 bungkusan pos laju dari pengirim OceanLife2u.com syarikat yang mengedarka produk Ephyra.....
wah, dalam hati berbunga sebab yang ditunggu dah sampai.....



inilah isi dalam bungkusan tu, Ephyra yang hangat diperkatakan orang sekarang ni..... tapi trial pack jerk ni..... dapat sebab aku adalah antara 20 peserta terawal yang join contest anjuran  Eyriqazz.com awal bulan ritu.....



dalam tu ada 10 pack..... ia sejenis serbuk yang perlu dibancuh dengan air sebagai minuman kesihatan dan kecantikan..... harga trial pack ni RM68.00..... sesiapa nak, bleh dapatkan dengan hubungi Eyriqazz.com eh, bukan promote, tapi sebab dah join contest dia, so bagitaulah kan, mana tau dapat harga special..... hihi
 
alhamdulillah, walau hanya trial pack, tapi teruja aku sebab dah lama x dapat hadiah contest..... ye lah, dah lama x join, mana nak dapat kan..... har har har haru tul aku ni..... hihi

teruja jugak nak rasa produk ni tapi sayang nak buka sebab cantik.....
haha pulak.....
 

k, sekian


5 comments

December 3, 2013 at 8:52 AM

tahniah

December 3, 2013 at 9:38 AM

tahniah

December 3, 2013 at 10:11 AM

TAHNIAH

December 3, 2013 at 12:00 PM

tahniah.... erm susah betul nak tengok gambo. saiz besar sangat ke ek. bkk kelabu je. load berapa kali baru dpt tgok gambonye

December 13, 2013 at 10:57 AM

Hi all!
Berminat nak mencuba Ephyra?

Beli Ephyra dengan HARGA PROMO dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

Yours truly,
Izza (Pengedar Sah Ephyra)
0192198619
izza_grrl@hotmail.com

Post a Comment