^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

17.12.13

Home » , , , , , » *cuti cuti @ Fraser's Hill [GAMBAR]*

*cuti cuti @ Fraser's Hill [GAMBAR]*


assalamualaikum,


eh eh, kata semalam dah last entry pasal cuti2 fraser' hill..... tup2 ada lagik.....
hehe sorry yerk..... saje, godeh2 album, tengok ada lagi pic rasa macam nak share kat sini..... asal macam nak share 1 gambar jerk yang paling penting la kan dalam trip holiday ni which is picture all our family yang join trip ni..... tapi bila tengok2, macam nak share lebih dari 1 pulak.....

so, jom lah aku merajinkan jejari runcing ni untuk resize pic n taip ala kadar untuk entry khas gambar yang di snap guna incikNik my dear Hubby yerk..... x banyak pon pic nyer sebab Hubby malas nak snap, kalu lah incikNik tu kat tangan aku, kompem banyak gambo yang bukan2 aku snap..... meriah sikit nak memilih..... hihi

jom layan.....


bunga apakah ini.....
Taman Flora Bukit Fraser

 

bunga misai kucing
Taman Flora Bukit Fraser

 

bunga kekwa
Taman Flora Bukit Fraser



three family
Allan's Water Fraser's Hill
 


red bench
Lady Guillemard Road



three family
Fraser's Hill Golf Club background
 


playing golf
 Fraser's Hill Golf Club



 my USU's family
menara jam Bukit Fraser



free style
menara jam Bukit Fraser

 

cuti cuti @ Fraser's Hill family trip
 menara jam Bukit Fraser



ok, ni betul2 dah setel dah.....
nak tengok pic lain2 sepanjang 2 hari 1 malam kami di Bukit Fraser boleh klik SINI

k, sekian
 

7 comments

December 17, 2013 at 8:51 AM

smile

December 17, 2013 at 8:51 AM

sumpah cantik!!! dah mcm kat ausie lieya tgk hah...bunga2 tu cantik kembang mekar.....lieya takpenah sampai lagi sini...hope ade rezeki kesini satu hari nanti....

December 17, 2013 at 8:58 AM

confirmmmmm nak kene pegi ni!!

December 17, 2013 at 9:44 AM

cantiknya.kami mmg tak penah sampai pun lagi.

December 17, 2013 at 10:15 AM

nk ajak suami dtg sini jugak.jalan jalan.bestnyaaaa~

December 17, 2013 at 12:43 PM

bestnyaaaaaaaaaaaaaaaaaa
menggamit kngn indah tuh. lioke :)

December 18, 2013 at 2:23 PM

adezzzz ni yg rs nk g jg skrg!

Post a Comment