^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

2.12.13

Home » , , , , , » *majlis konvokesyen Sime Darby Nursing And Health Sciences College*

*majlis konvokesyen Sime Darby Nursing And Health Sciences College*


assalamualaikum,

lepas bermeeting sampai hari Ahad di Marriott Putrajaya, lepas bercuci mata di Nilai 3..... hari Isnin aku ambil cuti kecemasan sebab PIL ajak juga kami untuk hadir di majlis konvo adik my Hubby a.k.a Mohd Ramizan..... anak bongsu dalam family Hubby.....

ok, nasib baik Boss benarkan..... so berkonvo lah kami.....

majlis hari Isnin..... buat di Shah Alam Convention Centre, Shah Alam.....


majlis sebelah petang..... biasa lah, time majlis berlangsung, cuma mak ayah atau wakil 2 orang sahaja yang dibenarkan masuk..... maka kami adik beradik ipar duai yang lain just tunggu kat luar jerk.....
eh, kami x tunggu pon, sementara Umi n Abah (my PIL) tunggu dalam dewan, kami naik kereta abang ipar pi jalan2 sampai ke Klang sana nuun..... tengok bekas sekolah kakak ipar..... kenangan mengusik jiwa gitu..... hihi

lepas tu, ingat nak jalan2 kat Tasik Shah Alam, tapi hujan pulak, so kami cari lah tempat jalan2 yang berbumbung.....  ke mana kami.....



SACC Mall.....

ha, perasan x tudung glitter yang Aisha (kiri sekali) pakai tu..... sama dengan sepupu dia tu kan..... TokMi belikan masa kat Nilai 3 sehari sebelum nya.....
 


cuci mata tengok Poney Sale kat ground floor SACC mall..... tapi xder yang menarik pon..... sebenarnya time ni belum gaji, so kita senyap2 je la yerk..... hehe

 

layan anak2 main indoor playground yang xder orang ni..... so, anak2 kami je lah yang main.... siap buat sand art lagik..... sambil tu gilir2 solat kat surau SACC Mall ni.....

try call Umi n Abah yang dalam dewan, tapi dimaklumkan majlis x habis lagik..... time ni memasing dah x tau nak buat apa..... dah hampir pukul 5 petang..... so kami decided untuk lepak2 tunggu dorang yang dalam dewan tu kat Pizza Hut..... lagipon dekat dengan pintu keluar ke SACC tu, so nanti senang nak ke sana.....



sambil tunggu order sampai ke meja, aku apa lagi, layan gambar la kan....
 selamba jerk aku buat Pizza Hut tu macam aku yang punye..... hehe


 
my kakak ipar n her anak2.....



aku n anak2 buah + Aisha di hujung sana.....


akhirnya setelah hampir selesai kami makan..... terima khabar yang majlis dah selesai, n orang yang dirai minta kami ke dewan untuk jumpa dia.....

 

inilah dia orang yang di rai tu.....
Mohd Ramizan bin Harun
satu2nya adik my dear hubby..... sempat cuti belajar 3 bulan jerk..... sekarang dah bekerja di Hospital Temerloh, Pahang.....
alhamdulillah, rezeki beliau..... jangan lupa belanja kami nanti yerk..... hehe
 


adik, his ehem2 n Umi.....
 


bergambar ramai2 sekeluarga.....


selesai majlis konvo ni, balik semula ke rumah kami, then malam tu juga mereka balik ke Kuantan, sebab my abang ipar (dua dari kiri) nak balik ke Terengganu hantar kakak ipar (tudung pink), then dia pulak nak balik ke Putrajaya untuk kerja..... pasangan hujung minggu dorang ni..... sorang kerja kat Terengganu, sorang kerja kat Putrajaya..... hujung minggu baru jumpa..... respect kat dorang.....

esoknya.....
kami kerja.....
hehe



k, sekian
 

3 comments

December 2, 2013 at 10:09 AM

comel aisha pakai tudung =)

December 2, 2013 at 10:41 AM

comel dia

December 4, 2013 at 3:17 PM

aisha ngan kazen dia lebih kurang sama lar kak..

Post a Comment