^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

27.12.13

Home » , , » *CPUV ke-22 & ke-23 - 2013*

*CPUV ke-22 & ke-23 - 2013*


assalamualaikum,


erm, x tau nak cerita apa di hari Jumaat yang penuh berkat ni di hujung bulan..... sebenarnyadalam kepada ni dok pikir camner la Aisha nak ke tadika baru tahun depan..... lagi seminggu jerk nak mula sekolah kan..... harap2 dia boleh terima suasana baru nanti.....

 erm..... nak update pasal CPUV Nuffnang lah..... dah lama x cerita kan..... hihi ada lah dapat CPUV on going bulan ni..... alhamdulillah.....



 
hurm, ayat biasa aku.....
"bila lah muncul si "Thor 2 GSC Partnership" tu yerk, tetiba dah credit".....
hehe, yang tengah on going sekarang adalah "INTI Cysle 1 Degree Exten..." menjadikan CPUV kat blog ni untuk tahun ni ada 23 kesemuanya.....

erm, perasan x CPUV "Q3 Prepaid Roaming" tu..... ritu kan angka dia x berganjak2 kan..... ni dah naik sikit..... hihi macam malu2 jerk dia nak gerak..... tapi dah gerak tu ok lah kan.....

apa2 pon, moga rezeki dari Allah melalui Nuffnang ni akan berterusan..... untuk tabungan di masa hadapan, mana tau dapat pi rehat2 kan minda lagi tahun depan ngan family macam tahun ni..... amin

k, sekian

7 comments

December 27, 2013 at 11:31 AM

perghhh... boleh tahan gak banyak cpuv tu.. masyukkk ark

December 27, 2013 at 11:43 AM

best2 :)

December 27, 2013 at 11:58 AM

ehemmmm kepsi 1! ;-)

December 27, 2013 at 12:23 PM

waahhh..lebat jugak BEnye..
tahniah2~ rezeki berblog kan~

December 27, 2013 at 1:39 PM

wahhhhhhhhhhhh byk tuh. kaminyer ntah la... segan2 ... ha3

December 27, 2013 at 4:21 PM

da 3 tahun baru 1 CPUV

CPC plak bile anto ticket kat nuffnang baru die kasi 1. kalo x anto ticket xdenye bagi.

acaner

December 30, 2013 at 2:33 PM

Tahniah ye :D

Post a Comment