^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

7.11.13

Home » , » Ephyra Idaman Saya

Ephyra Idaman Saya

asamualaikum,


erm, sejak umur dah masuk 3 series ni kan, memacam produk terasa ingin nak cuba untuk diri ini jadi sihat, cantik n menawan..... ececeh, macam skima pulak ayat kau ni kan..... wokeh, balik pada tajuk..... sebenarnya aku dah tergoda dengan satu produk ni.....  dan terpanggil jugak nak memiliki produk ni lepas si jejaka bro eyriqazz menunjukkan hasil beliau selepas consume produk ni.....


 EPHYRA

pernah dengar x nama produk ni, Ephyra..... tergoda x dengan gambar kat atas tu..... itulah founder produk Ephyra n pemilik bersama oceanlife2u.com iaitu syarikat yang mengeluarkan produk Ephyra ni..... hamboi, pung pang pung pang cerita pasal Ephyra ni..... cher cerita sikit apa bende Ephyra tu.....


Ephyra ialah sejenis minuman antioksida berasaskan kolagen, yang paling sedap, dalam bentuk sachet yang dihasilkan daripada gabungan mantap rumusan terunggul dari alam semula jadi di seluruh dunia, (L-Glutathione, Astaxanthin, Acai Berri, Acerolla Ceri, Marigold Flower Extract, Acacia Gum, Superberi & Serbuk Tomato) yang merawat, memperbaharui dan seterusnya menyerlahkan lagi keserian dan kesihatan dalaman dan luaran.

Energy booster ~ Ramai yg beritahu, lepas minum EPHYRA kurang sangat2 rasa penat.
Rambut kurang gugur.~ Kuatkan akar rambut, malah rambut baru banyak tumbuh. Mmg betul pun sebab collagen kan stimulate hair growth.
Sistem pembuangan jadi lawas.~ bantu utk kawal berat badan. Ramai pengguna yang turun berat badan selepas minum EPHYRA
Kuku jadi cantik dan bersinar. ~rawat masalah kuku mudah patah
Cracked heel berkurang.~ tiada lagi masalah tumit merekah & kering
Lingkaran hitam bawah mata berkurang. ~ lebih sekata tona kulit
Mengurangkan sakit radang & sendi lutut ~ Ramai yang sakit lutut minum EPHYRA dalam sebulan mmg dah Nampak kesan, utk golongan tua, dah boleh berjalan laju & tunaikan solat dgn mudah



 cantiknya memey.....



ada terbaca kat blog moon pasal Ephyra dan collagen terhidrolisis yang boleh membahayakan buah pinggang.....  so hasilnya adalah seperti di bawah :


so, alhamdulillah..... hajat nak memiliki produk ni makin menebal dan ditambah pulak ada sijil HALAL JAKIM & KKM..... lagipon, sekarang ni rasanya rambut aku ni memang ada masalah..... senang betul gugur..... sampai Hubby selalu jerk merungut, bangun tidur, atas katil ada rambut, kat kusyen ruang tamu ada rambut, sampaikan kat lantai dapur pun ada rambut..... dah memacam syampu yang aku guna, sekali dengan conditioner lagik..... tapi tetap macam tu jugak..... manalah tau, dengan guna Ephyra ni, dapat selesaikan masalah aku ni..... 

moon pon dalam blog beliau ada bagitau kesan rambut gugur lepas dia guna Ephyra ni.....


"Yg best nya ...parut tew tak la time tew jugaks ilang but dah pudar ...n jerawat baru pun kurang naik . My skin rasa lembut je n not only kat muka but badan pun rasa lembut ...kulit tering tak der ....tumit merekah pun kurang
 
N rambut saya dah kurang gugur ............kalau tak kemain la pakai shampoo bawang la anti gugur la ...mcm2 la tp sama jugaks ...but ngan Ephyra nih ai perasan mmg rambut kurang gugur ....dah jarang dah buat aktiviti kutip rambut kat toilet ...,.biasala kiter kan kadang pas mandi ke shampoo ke kemain rambut banyak atas lantai .......tp nih mmg dah kurang ....thanks EPhyra ..."


 rasa produk ni pon sedap..... kata peej.burhan macam tutty frutti..... sebab kandungan Ephyra ni adalah :
  • Collagen laut dalam - collagen tulen yan dihasilkan daripada spesis ikan putih laut dalam daripada Perancis. So ikan laut dalam bebas daripada pencemaran alam sekitar.
  • Acai Berry 
  • Acasia Gum
  • L-Glutatione
  • Asthaxanthin
  • Serbuk tomato
  • Ceri Accerola
  • Ekstrak Bunga Marigold
  • Superberi

"akan jadi macam ni.
oh Ephyra ni perisa tutti frutti.
so adalah sedap. walaupun warna nampak horror.
memula nak try minum seram je. bila minum sedap. manis, masam sikit.
tak tau la orang. tapi aku minum ni ok je.
katanya if bancuh ngan fresh milk lagi best. aku tak pernah try.
aku ni pemalash. hahah.
janji tak skip minum pun cukup baik ni.
mesti sedap if buat ngan fresh milk tu. mesti akan rasa macam froyo tutti frutti tu.
oh make sure bancuh ngan air sejuk ye. bukan air panas."

 
lagi satu pasal kuku jadi cantik dan bersinar..... biasa kalu produk kecantikan ni orang selalu tunjuk muka je kan..... yang ni cerita pasal kuku pulak kat blog kak filla..... dia dah masuk kotak ke 5 dah guna Ephyra ni..... kalu x bagus x kan dia terus guna kan..... aku memang follow blog dia ni walau kekadang jerk drop komen..... hehe..... jom tengok apa kata beliau.....

"Gittew.. gambar tak edit langsung ye.. nampak tak kuku? pastu kat kulit keliling kuku tu? bersih je takde mengelupas or kulit yang boleh cabut-cabut tu.. aku ni mana lah buat mani and pedicure semua tu.. pastu satu je last nak share.. pasal bibir.. dulu kalau korang follow aku dah lama.. korang tau kan aku tak leh kalau takde vaseline? sapu kat lips supaya bila pakai lipstick smooth je.. now aku jarang gila pakai dah.. sebab senang je apply lipstick kat bibir.. tak chappy lips dah.. tak kering dah.. bibir lembut je.. aku pon pelik.. tapi aku suka hahahah.. kalau tak, aku ni bangsa gatal tangan.. nanti bibir mengelupas kering.. aku tarik-tarik sampai luka berdarah.. now takde apa nak ditarik-tarik dah.. "

ha, jadinya, kalau lah aku dapat memiliki kereta ferrari Ephyra ni..... rasanya bahagia sangat..... tapi nak memiliki sendiri, kewangan belum mengiizinkan, nak mintak Hubby belikan, dia kalu boleh nak aku cuba dulu baru dia akan belikan..... ha, sudahnya terbiar jerk hajat aku nak minum minuman kesihatan n kecantikan ni..... 

tapi manalah tau, ada rezeki terpijak, ada orang nak bagi free Ephyra ni untuk aku cuba, alhamdulillah..... n lepas tu boleh lah tunjuk kat Hubby kesan dia n boleh pujuk Hubby untuk belikan kan..... dan yang penting dia pon boleh tumpang sekali sama2 minum.....


last but not least..... nak share hasil si jejaka bro eyriqazz yang minum Ephyra ni.....

"Tadaa, hasilnya. Takdelah muka eyriqazz jadi putih gebu. Tapi sudah semakin kurang berminyak dan semakin ok. Itupun dah cukup gembira. Lebih nampak bertenaga dan “Lebih manis”. Nampak gaya kenalah teruskan mengamalkan Ephyra ini untuk tengok sendiri kesannya. Belum cuba, belum tahu kan? Dah cuba, kalau ok katakan OK, kalau tidak , katakan tidak."

 sekian


~Contest ini dianjurkan oleh Eyriqazz.com dan ditaja oleh OceanLife2u.com~


6 comments

November 8, 2013 at 1:44 AM

Hi all!
Berminat nak mencuba Ephyra?

Beli Ephyra dan dapatkan FREE Body Shop shower cream / body butter!

Harga MENARIK menanti anda!

Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

Yours truly,
Izza (Pengedar Sah Ephyra)
0192198619
izza_grrl@hotmail.com

November 8, 2013 at 7:47 AM

Mmg bagus ni... da jugak tbaca mmber blog lain review produk ni..kesan positif..herm... next dh habis supplement yg guna skrg, boleh try yg ni pulak lah..maklum dh jejak umo 3 series ni kan, macam2 nak kena usaha nk bg nmpk sihat, cantik n bertenaga.. :-)

November 8, 2013 at 8:38 AM

selamat pagi
singgah pagi jumaat

November 8, 2013 at 10:02 AM

Tahniah, anda antara 20 terawal join contest ini dan memenangi pek percubaan (10 sachets) ephyra..

E-mailkan ur name, blog url, phone number, dan alamat ke eyriqazz@gmail.com untuk diposkan hadiah...

November 8, 2013 at 2:59 PM

tak pernah cuba lagi !

November 8, 2013 at 11:25 PM

semoga berjaya ye.... risau jgk nk mkn supplemen jenis mkn2 ni..maklum la skrg ni mcm2 yg ada kt pasaran kan... tp ephyra ni mmg ramai yg bagi komen positif.. nk cuba jgk la masuk contest ni...

www.ziefauzi.com

Post a Comment