^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

15.11.13

Home » *meeting @marriott hotel putrajaya*

*meeting @marriott hotel putrajaya*


assalamualaikum,

start hari ini sampai hari ahad annti aku akan attend meeting bersama2 pegawai bahagian dari seluruh malaysia kat

v

v

v
Hotel Marriott, Putrajaya

 walau sekarang ni kat umah ada Maksu n Paksu Hubby yang dah selamat menjalani operation kat IJN hari rabu lepas..... aku terpaksa tinggal.....
malam ni adik Hubby akan sampai dari Kuantan nak urus majlis konvo dia hari Isnin ni.....
esok pulak dijangka family Hubby dari Terengganu n Kuantan akan sampai ke rumah untuk attend majlis konvo adik Hubby.....

tapi semua terpaksa aku tinggal sampai lah hari Ahad ni sebab meeting tersebut.....
moga mereka boleh layan diri kat rumah tu seadanya.....
sori sesangat sebab x dapat nak entertain kamu semua.....
huhu

my lil princess Aisha yang bercita2 nak jadi cikgu.....
be a good girl kat umah ngan Papa yerk.....
nanti kita jumpa ari Ahad n next week kita pi jalan2 k.....
miss u..... mmuahh.....

k, sekian

5 comments

November 15, 2013 at 9:10 AM

assalamualaikum
singgah pagi

November 15, 2013 at 9:49 AM

selalu nk komen tapi x lepas. huwaaaaaaaaaa

selamat bermeeting. nnt mgu depan horey2

November 15, 2013 at 10:18 AM

wow marriot putrajaya mkn nye sedap masz....terbayang2 dimsum kat sane...menjilat jariiii heheheheheeh

November 15, 2013 at 9:50 PM

jom singgah blog kita :)

November 17, 2013 at 7:18 PM

Alahai.. Kbetulan.. Nk biat camner kan.. Komitmen kerja

Post a Comment