^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

19.11.13

Home » *tidak ada gambar maka tiada cerita*

*tidak ada gambar maka tiada cerita*


assalamualaikum, 

ermmm, nak bercerita tapi gambo x transfer lagik.....
so pendam dulu lah cerita ni yerk.....
jangan nanti dah ada gambo, x pandai pulak nak bercerita sebab dah luper.....
huhu


as my reminder for this week.....
  • meeting story
  • convocation story

 so,
jengjalang umah kengkawang jerk lah.....

k, sekian

5 comments

November 19, 2013 at 2:15 PM

ok.. tunggu gambar2 nyer nanti yek.. done nuffnang kat sini !

November 19, 2013 at 7:39 PM

Betul jugak tu...
Kalau takde gambar, susah nak bercerita...lebih2 lagi cerita yg kena ada gambar yg kita ambik...takleh guna gambar kat Google...:)

November 20, 2013 at 10:37 AM

tkpe..jd gak entry ni..hihi

November 20, 2013 at 11:34 AM

meeting kat marriot tu ke masz...mesti best kan...situ makan sedap2...

November 20, 2013 at 12:29 PM

Salam daripada Zalora Malaysia,
Kami sangat meminati blog anda dan cara penulisan anda menarik perhatian kami.
Pihak Zalora Malaysia begitu berminat untuk menjalinkan kerjasama bersama pihak anda. Sila email kepada kami di zalorateam@zalora.com.my

Post a Comment