^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

11.11.13

Home » *demam*

*demam*


assalamualaikum, 

 
rini mood merudum sikit.....


 
anak dara demam.....
tapi hantar jugak ke taska berbekalkan ubat demam n selsema.....
moga2 dia baik2 jerk dok kat taska tu.....



petang ni dijangka mak saudara Hubby n her husband akan sampai dari Terengganu di Hentian Putra.....
stay one night kat rumah kami.....
sok dia nak check-in di Institut Jantung Negara n hari Rabu akan operation jantung (masalah injap bocor).....



 moga my lil princess Aisha akan cepat sembuh.....
n
moga mak saudara Hubby akan selamat menjalani pembedahan tersebut.....
amin


pssst : x sabar rasa nak blik petang ni nak tengok my princess.....


4 comments

November 11, 2013 at 2:06 PM

syafakallah aisha!

November 11, 2013 at 2:26 PM

Moga Aisha baik2 ajer dan cepat sembuh..:)

November 12, 2013 at 7:11 AM

Moga dh baiklh demamnye ari ni yee.. geng ngn acik eina, dmm selesema semalam..huu

November 12, 2013 at 8:06 PM

Semoga aisha cepat sembuh yer..

Post a Comment