^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

13.3.13

Home » , » *wordless wednesday ~ drawing by 5 yrs old children*

*wordless wednesday ~ drawing by 5 yrs old children*


as salam,




abstract drawing used water colour by Aisha.....
agak2 faham x maksud tersirat tu.....
hehe

k, sekian

pssst : masih x boleh nak up entry yang ada cerita bergambar sebab aktiviti lately ni asik ke opis jerk, atas urusan keje..... in shaa Allah akan datang ada lah aktiviti hujung minggu kami yang berkualiti n boleh di share kat sini yerk.....


9 comments

March 13, 2013 at 8:13 AM

haha..kak mazs galeri lukisan pon lukisan ntah pape gak kalo abstrak..lawa asha lukis lg kot..silap2 nnt masuk galeri lukisan ni..hehe

March 13, 2013 at 8:22 AM

dah rupa oil painting ni ...abstrak ek...bagus2...dah boleh framekan ni..

March 13, 2013 at 8:45 AM

cantik dan simple je!
sama la mcm anak sue jugak kalau dh dpt water colour

March 13, 2013 at 8:59 AM

wow seni nie

March 13, 2013 at 10:18 AM

try jual mana tau mahal ...hehehe

March 13, 2013 at 12:38 PM

minat ngan art eh aisha?

March 13, 2013 at 5:14 PM

yang penting dia guna kepakaran tangan dan matanyer ...
akakpun sekarang susah ngat hujung minggu sibuk payah nak ada gambar best...

March 14, 2013 at 12:17 AM

apa lah agaknya maksud yg tersirat tuh..??

March 15, 2013 at 2:54 PM

abstrak..ada gaya..

Post a Comment