^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

3.3.13

Home » *dapat air upin ipin free*

*dapat air upin ipin free*

As salam,

Itu lah air blackaren yang anak dara dapat free semalam kat HKK2013 kat opis.

Camne bleh dapat free? Lori kiosk Upin Ipin ada kat opis aku sempena promosi ni, so ada lah hamba Allah dari Johor, ala klik aku jugak masa dia keje KL dulu... dia bermurah hati nak belanja Aisha makan set Upin yang dijual kat situ... Pucuk di cita ulam mendatang...

Alhamdulillah, terima kasih lah pada hamba Allah tu, em dia dah remove aku dari friendslist FB dia ;)... Aku ok je...

Apa2 pon, kengkawan yang nak dapatkan set Upin, Opah dll (air @ ayam @ wedges), harga dari serendah 5 hengget datang lah sini, mana tau boleh jumpa kan...

K, sekian

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments

March 3, 2013 at 5:51 PM

bestnya ...

siapa pula yg remove adik dari FB tuu

March 3, 2013 at 11:19 PM

best nie... lau dpt kat anak ayu nie mahu dikepit 24 jam... pemint tegar upin ipin..

Post a Comment