^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

12.3.13

Home » *layan lagi.....*

*layan lagi.....*


as salam,


Tak perlu jadi HOT mcam iPHONE
Tak perlu jadi STYLE mcam SAMSUNG
Tak perlu jadi CUTE mcam BLACKBERRY
Tapi cukuplah jadi TABAH dan KUAT seperti N0KIA 3310 :)


k, sekian


pssst : lately ni entry sume ntah hape2 kan..... ni sume sebab duty HKK2013..... so entry sume yang copy paste dari web mana je lah yang sempat yerk..... so layan kan aje.....



10 comments

March 12, 2013 at 8:38 AM

Asal boleh berfungsi sudah cukup baik kan..

March 12, 2013 at 8:42 AM

layaaaaaaaaan

March 12, 2013 at 8:47 AM

hehehe..nokia tetap terbaik!

masz, aritu kitorg punya show hari jumaat. sue ada buat entry psl show tu

March 12, 2013 at 8:52 AM

haha..janji updated!

March 12, 2013 at 8:55 AM

setuju sgt2 ! 3310 terbaik

March 12, 2013 at 8:57 AM

hehe...janji boleh pakai yer dak...

March 12, 2013 at 11:01 AM

:)

March 12, 2013 at 5:18 PM

3310 memang antara hset terbaik...:)

Post a Comment