^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

2.3.13

Home » *blogger di NLKO tv9*

*blogger di NLKO tv9*

As salam,

Kenal x wanita dalam gambar tu? Dialah blogger Lylie, pagi tadi sebelum pi opis sebab duty ari ni, on la TV9 tengah ada siaran Nasi Lemak Kopi O, so ada lah blogger tu tengah cerita pasal penerimaan remaja ke atas produk kraf...

Pengacara pagi tadi adalah Farah dan Bienda... bersiaran langsung dari opis aku sempena HKK2013...

Tahniah la buat beliau yang berjaya memasukkan diri dalam tv kan, bangga aku tau... So sesape nak kenal ngan beliau, bleh je pi kat page beliau 'The Art Of Life'...

K, sekian


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments

March 2, 2013 at 11:47 AM

oh haaaa nanti akak nak terjah blog dia ;)

March 2, 2013 at 12:07 PM

bilalah kita nak masuk TV kan...hehe

Post a Comment