^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

1.3.13

Home » *otot kakiku letih*

*otot kakiku letih*


as salam, 


 cerita semalam.....
balik keje drive kereta sendiri.....
kuar opis jam 6.30 petang kat area KLCC.....
melalui Jalan Kuching menuju ke umah kat Rawang.....
sampai umah jam 8.00 malam.....

sepanjang jalan jem gilerzzzz.....
penat kaki gue tekan pedal minyak, break, clutch (betul ke ejaan nieh) bertukar ganti.....
tetiba terfikir, kalaulah kereta auto tu boleh dapat baik kan best.....
tapi Alhamdulillah, selamat sampai umah.....

k, sekian


8 comments

March 1, 2013 at 8:37 AM

uiks,...baper lama tu terperangkap dalam jem...kalu saya lah, mau dah sumpah seranah tu...mau tak ketar kaki penat segala kalu kereta manual kan...hurmmm

March 1, 2013 at 9:12 AM

semoga hari2 anda bertambah ceria di awal march ini
moning..

March 1, 2013 at 9:19 AM

barang yang lepas jangan dikenang,
kang simaroon ni majuk susah

March 1, 2013 at 11:11 AM

fuh ... tak sanggup aku ...

March 1, 2013 at 11:14 AM

errm memang letih kalo jamm kan tension...tak per dah selamat sampaikan....

March 1, 2013 at 12:48 PM

hari2 jem kan~ letih!

March 1, 2013 at 6:11 PM

kalau drive kete manual di KL nih mmg lenguh kaki dibuatnya kan...

March 2, 2013 at 11:49 AM

keter manual memang lah penat sikit , akak nie travel pekan - kuantan lagilah dik huhuh
dah berbelas tahun

Post a Comment