^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

4.5.10

Home » » *Ucapan Untuk Aku*

*Ucapan Untuk Aku*

Pg2 lg sblum bgun tido aku da kn kacau ngan hubby, rs nak mrah jgk coz kcau akunyer wak2 berharga tu, tapi..... biler dia wish Happy Birthday Sayang, aku x jadi nak mrah laks, lg rs terharu aderla, thanx Dear....

Smpai opis sblum pkl 8 am, mcm2 wish dr org yg aku knal bertimpa2 kat dlm FB.. trimas bebyk yg x terhingga aku ucapkan kpd korg sume yg ingat hari lahir aku...
Aku sayang korg sume....mmuah!
p/s :
smoga aku akan jadi wanita yg baik, isteri
yg solehah, mama yg pnyayang, anak yg dgr kata mak abah, adik n kakak yg
rajin n kawan yg ingat kengkawan slalu... ameen

9 comments

May 4, 2010 at 5:16 PM

k.mas happy birthday!!celebrate kt mana mlm nie..?

semoga k.mas dipanjangkn umur dimmurahkan rezeki n melahirkan ramai baby2 yg comei cam aisha..

May 4, 2010 at 5:37 PM

epy besday..yg ke brp ni?
moga pnjg umo n d murahkan rezki..

May 4, 2010 at 9:32 PM

happy birthday! smg diberkati Allah & berbahagia dunia akhirat..

May 5, 2010 at 12:25 AM

Happy birthday... semoga di permudahkan segalanya ye..

May 5, 2010 at 10:41 AM

alynnz: tq alynnz, selebret kat umah jerk.. mkn mknan bli kat psar mlm, haha

May 5, 2010 at 10:42 AM

fieza79: thanx, umor??? try korek dlm blog nie kut2 ader jwpn.. hehe

May 5, 2010 at 10:43 AM

nadiah: tq..

May 5, 2010 at 10:43 AM

chugie: thanx..

May 5, 2010 at 10:44 AM

terima kasih di atas doa yg kalian berikan.. ameen

Post a Comment