^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

20.5.10

Home » » *Aisha Tengok Aper Tu Sayang?*

*Aisha Tengok Aper Tu Sayang?*

gambar ini tiada kaitan dengan tajuk n3 di atas.. sedikit dari penaja 'solivite' hahaha

sbenoyer ni aktvt kami ari rabu mggu lpas, ms nie Aisha x bape sihat, khusyuk tul arr anak mama nie.. siap kerut2 dahi lg tur..
isk, cam ader yg best n swonok jerk dia tgok, ngan mate x bkelip, body x gerak2, aper yerk agaknyer...? cantik lak dia landing kat kaki tu.. kaki sape tu agaknyer...hehe


eh, aper tur... owh! wonderpets ghrupenyer.. tu la anak aku sorg wat mase nie la asal x tido time nie, mmg nie la aktvt die kat umah..

suke tul dia tgok citer nie, x gerak2 dr mula td.. aku lak tpakse kraskan kaki coz kalu aku gerak, Aisha akan btulkan kddukan dudok die smpai dia dpt sndar kat kaki aku tur..


ha!! tgok tu, smpai lnguh aku dok keras kaki, so aku llruskan la kaki aku.. hm, Aisha btulkan kddukan bdan tp mata ttap kat tv tgok wonderpets..

tgok, smapi mcm tu ha ghrupenyer dia tgok tv.. iskiskisk

ha!! ni lg satu, citer wonderpets da abis, tggal credit pd kru2 yg tlibat jerk.. tp Aisha ttap nak tgok jugak.. aku time nni da nak bgun da coz nak wat susu bg kat Aisha biar dia tido..

so, abis jerk citer wonderpets tur, otomatik dia bgun n dok landing atas toto yg mmg aku sdia for Aisha tido siang ari..
anak2 ni mmg kalu ader bnde yg die minat tu, mmg xleh kcau kan? punyer la khusyuk dia kat satu2 bende tur smpai kita pnggil pon die wat dono jerk, skrg nie Aisha da leh bg respon pd nyanyian yg kuar kat mini lappy yg kami blikan kat Aisha.. kalu stkt lappy tu sbut urup ABC n 123 biler ditekan, dia x eran sgt, tp kalu die tkan n kuar ABC n 123 song, mula la dia bgun n mnari2 ikut rntak lagu.. hehe kdg2 tgelak kami tgok aksi dia.. satu prkmbngan yg bgus kan..
p/s: psal Aisha mkn coklat tur, aku akan cuba kurangkan n kn kontrol, nnti rosak gigi kan, btul jugak ckp kwan2 tur.. thanx for remind me..

9 comments

May 20, 2010 at 10:29 AM

kiut arr aisha landing cam nk tertonggeng tuu..tul danish pun lau kuar fav iklan terpaku jew xgerak2..auntie suke pokok kelapak aisha..rambut danish kt dpn tuu pun dh panjang agaknyer leh x auntie ikat rambut danish cam pokok kelapak? hehe..

May 20, 2010 at 10:34 AM

bsungguh2 dia tgk tv ya! hehe

May 20, 2010 at 1:33 PM

alynnz: hehe, hm musti lg comel kalu danish ader tnam pokok klape atas kpla dia..

***
mamadarwisy: mmg pon, feveret tur..

May 20, 2010 at 5:34 PM

ishh kushyuk je aisha smpai cam tu...kiut larr..
mmg minat wonderpet tol kan???

May 20, 2010 at 8:59 PM

safiyyah kalau tgk kartun kegemaran dia...mmg tak bergerak langsung. mata mcm melekat kat tv. time tu je la pun nak tgk dia duk diam

May 20, 2010 at 11:25 PM

amboi.. bukan main khusyuk tengok ye.. best sangat ke yang???

May 21, 2010 at 8:52 AM

fieza79: hehe, like mama like Aisha..

***
nadiah: btul tu, n time la kalu nak wat keje umah, tu pon kalu anak x landing kat kita.. hehe

***
chugie: best.. suke tgok Linny, Tuck n Mingming tlong baby animals, cute..

May 21, 2010 at 11:13 AM

kiut pulak tengok bila dia khusyuk gitu ye..sungguh2 fokus ni..^_^

May 21, 2010 at 12:52 PM

mamalieyna: hehe fokus tu penting..

Post a Comment