^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

19.5.10

Home » » *Aisha Jadi Model KitKat*

*Aisha Jadi Model KitKat*

ha korang, camner ari nie, ok? x ok? ok? x ok?
aku mcm dah weng2 da nie coz asik tgok nombor jer dr pg kat dpn comp. nie.. bos mntak update bil usahawan kraf bwh projek ikut format yg snang utk dia bg report kat org atasan, so kami2 yg kuli nie la jadik mangse.. hehe snarai ader 6XX org usahwan nak kn msukkan dlm format tur.. hm.. bepinor ler mt aku nie nak transfer mklmat dr 1 fail ke fail yg lagik 1.. isk poning kpla mokcik..
so, nak ilangkan poning nie, aku wat la aktvt tmbhan sementelah time rehat nie yedak.. ntah pape la n3 kali nie kan.. hehe jgn tkjut laks ngan tajuk kat atas tu yerk.. "Aisha jadi model KitKat" btul ker? ha btul la tur, aku rs sume org mkn coklat tur leh jadik model bg jname tur.. x dpt jadik dlm tv @ billboard, dpt jadik model kat umah pon jadik la kan..
kat cni, aku jadikkan Aisha sbg model KitKat.. haha, layanzzzzz
eh!! silap pic la.. ni utk model KPWKM (kementerian pembangunan wanita, keluarga dan masyarakat) haha, sori2

ader ghrupe mata seorg model x?? hehe

stroryboard ke2 utk iklan...


dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim...



ha, tu dia.. aper bnde Aisha jumpe dlm plastik tur??



ooo... ader coklat bulat2 la,
"leh mkn ker nie?" mgkin itu yg Aisha pkirkan...



coklat msuk mulut gn tgn kiri n tgn kanan da pgang lg satu stanby nak msuk dlm mulut



kali nie, tgan kanan pgang plastik coklat KitKat, n tgn kiri mbik coklat msuk dlm mulut,
makan makan makan smpai nak abis.. last2 aku cm dpt 3 biji jerk coklat tur..

asalnye Papa bli utk mkn sndri, tp ms papa bkak pti sejuk nak mbik air, Aisha yg ader kat blkg Papa tolak Papa ke tepi ckit n trus mbik coklat tur yg aku ltakkan kat area air sejuk dlm peti.. so Papa x leh wat pape, ingat Aisha nak rs n mkn ckit jerk (sblum nie mmg x pnah bg Aisha mkn coklat kcuali Moksu bg coklat kandos, tu pon gigitkan ckit2). biler Papa x nak bukakan plastik tu, dia dtg kat aku, n bile dpt la habuan Aisha trus dok kat ruang tamu (tpt slalu aku bg mkn) n mnikmati coklat yg smmangnyer sedap.. nyum nyum nyum


12 comments

May 19, 2010 at 2:23 PM

wah wah wah..lazatnya..aunty nk sket ble x aisha:):p

May 19, 2010 at 2:51 PM

comell...
bersungguh2 tu nk mkan.. sgt2 cute!!

May 19, 2010 at 2:52 PM

comelnye aisha......amboi2 mkn sorang2 tu....meh bagi auntie sikit heeheheh

tegelak2 lieya bace tang tolak papanye sikit n terus amik cekelat tuh.....cute!!~~

May 19, 2010 at 3:29 PM

pandai aisha ambil coklat papa yer..nyum nyum

May 19, 2010 at 3:45 PM

ahahah.. jadi lah tu, dapat jd model kitkat dlm blog ni pun dh ok pe?? ramai yg dok tengok ni..

pe kate hantar pic kat kik kat comp?? mane tau dorg nk amik model cilik ke?

May 19, 2010 at 4:26 PM

suziey: bleh, aunty bli sirik arr..

***
lyafrina: fev aisha tur skrg

***
lieya: aunty nak ker? kat jusco byk.. hehe

***
nieda: ape yg kita pgang pon dia nak jugak..

***
chugie: hehe btul gak tur..

May 19, 2010 at 4:47 PM

btul tur danish pun alin jarang bg coklat slalu nyer sian tkt danish kempunan nk merasa alin gigitkan skit then bg danish..

wahh alya lain kali nk mkn coklat jgn lupa auntie yerr.

May 19, 2010 at 6:27 PM

lajunya aisha mamam coklet.. suker laa tu manis.. aunti nak sikit bole..

May 19, 2010 at 7:23 PM

alynnz: bkn alya la aunty, aisha.. hehe ok beghreh..

***
uda: hm, tu la lum abis dlm mlut da nak msuk yg lain, kn peratikan kalu x mau dimsukkan sumenyer..

May 19, 2010 at 9:02 PM

mas jgn biyase2 kan mamam coklat bbyak nnt abih gg aisya...huhuu

May 19, 2010 at 9:49 PM

sedapnya aisha mkn coklat..aunty nak sikit blh? :D

saya tak bg lg safiyyah mkn coklat/aiskrim. paling awal pun tunggu dia 2 thn kot ;)

May 20, 2010 at 9:33 AM

fieza79: tu la, x nak bg kang mngamuk 1 umah.. tp nak kn ajar jgk kan..

***
nadiah: ooo yer...

Post a Comment