^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

27 May 2010

Home » , » *Ilmu Baru, Dah Pandai Da..*

*Ilmu Baru, Dah Pandai Da..*

hah, mggu ni rs cam nak x nak jerk aku post n3, bkn aper, cbuk ckit la kat opis nie.. mklumla sok da cuti ari wesak merangkap Family Day opis aku (1 bhgn jerk), so. mcm2 la persiapan nak kn wat dismping keje2 opis yg mmg kn wat.. ni pon curik2 mase nak jugak wat n3.. haha
so, xleh nak wat karangan pnjng2 nie, coz ader lg keje nak kn wat nie.. anywhere, layanz piccas jerk k, cuci la mate korang ngan aktvt our lil princess yg da dpt ilmu baru, sibuk la dia nak pkai kasut sndiri.. pntg ader kasut dpn mate mmg disauknyer ngan kaki.. haha layanz k..

tgok tu, da pkai kasut pon dia nak pkai jugak slipa papa dia.. so double la jadiknyer kan.. hehe


tgok, dia mbik kasut Garfield kat rak n pi dok tepi kusyen tu n nak try pkai sndri..



x blh pkai duduk, dia diri lak.. pusing kliling kasut tu nak adjust area nak msukkan kaki..


x puas ati, duduk balik.. agak2 da bleh adjust kaki, bgun smula for msukkan kaki dlm kasut.. rajinnyer anak mama nie, cayok! cayok! usaha tangga kejayaan sayang..



di hari yg lain bersama kasut yg sama, da ready dpn pintu nak kuar coz papa ada kat luar.. haha
pasan x kaki kiri aisha pkai kasut tbalik.. da boleh msuk da tp tbalik la pulok..



iskiskisk smpai poluh2 anak mama nie pkai kasut.. ha! mulut tlopong tu coz mrah x puas ati x leh pkai kasut.. dicampaknyer kasut tu atas kusyen.. hehe



akhirnya, da puas mama tgok anak mama nie berusaha nak pkai.. mama pon tlong la pkaikan.. hehe trus jerk dia bgun n sayang mama.. cium siap ader sound effect lagik.. hehe sayang Aisha..
be a good girl ye sayang



11 comments

May 27, 2010 at 1:51 PM

sama la macam si alya.
kasut ngn selipar dia dah ada 4 pasang.
tapi still nak pakai orang punya.
ada masa dia nak yang pink je.
huhuhu...

May 27, 2010 at 1:59 PM

Sian..sampai berpeluh2 dia nk pakai kasut tuh..hehe..usaha tangga kejayaan..Chayok2.. :)

May 27, 2010 at 2:32 PM

pandai die melaram ye..
same cam fatin gak ni masz.. pantang nampak kasut die, sure ingt nk bwk kuar..

cantiknye kasut2 aisha tu

May 27, 2010 at 2:36 PM

chaiyok2..go gurl!! dh pandai nk sarung kasut sendiri pasnie keje nk berjalan je lar kan?

hik2 part cioomm nie sama lar ngan danish time cioomm tuu ada bunyik muuaaahh..terkena tempias ayak liuq..hik2

May 27, 2010 at 4:32 PM

1st gamba = kasut yaie lah

May 27, 2010 at 4:47 PM

anisalya: hehe, ikut kan jer la kan..

***
munnyqistina: usaha tu yg smpai muncung2 n tlopong mulut tu, geram..

***
chugie: hehe da name budak pompuan, mmg nak mlaram..

***
alynnz: hikhik, seb baik x pyah samak ayak liuq tu kan..

***
fizah a.k.a usu: owps, a'ah la... kasut yaie.. lupe laks time nie ader rombongan ngangkut brg.. haha

May 27, 2010 at 5:13 PM

hiks...kalu tgh saja2 bestla tgk gaya dia..comel jek..tp klau time nk rushing g keje dia buat camtu..adeiii tahan geram je la..ekkeek:p budak kalu dh pandai suka nk berdikari..

May 27, 2010 at 5:24 PM

waa nak try pakai snri ye..cian tak boleh2...saba je aisya

May 27, 2010 at 9:04 PM

bestnye bila tgk anak membesar depan mata dengan mcm2 keletah. can't wait for this ;)

May 28, 2010 at 3:22 PM

slm rindu

cumil nmpk jari kaki kluar tuh... hik3

May 30, 2010 at 12:38 PM

suziey: betul.. last2 angkut anak ngan kasut2 skali msuk dlm kreta, haha

***
fieza79: mmg sabo, maknyer pon kn sabo skali...

***
azian: hm, swonok..

***
eb: ha!! akhirnya eb mmunculkan diri yerk.. hehe

Post a Comment