^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

26.5.10

Home » » *Tumpang Geram Kawan*

*Tumpang Geram Kawan*

hm.. bosannyer ari nie... bkn aper, kita da planning bebaik ttiba 'org tu' yg x tau menahu psal 'bnde tu' cantas plan kita.. x ker goram ati den nie ha..


hm, wlopon bkn aku yg plan sume tur tp aku ikut sume prkmbngan planning dr awal smpai skrg nie.. isk aku tumpang geram nie!!!.. dah la tggal 2 ari jerk lg kalu nak wat last preparation for that particular thing.. tp 'org tu' memandai jerk hasut 'org atasan' utk x bnarkan kawan aku nie wat 'bnde tu', x ke naye sume nak kn cancel.. ngan hotel, konsultan, fasilitator, mkn mnum, peserta.. sume da confirm cm tggal nak jln jerk 'bnde tu' tp da nak kn postponed @ cancel trus... owh!!! TIDAK!!!!


bru jerk aku ngan kwan aku tu plan nak kuar bli brg2 preparation for 'bnde tu', last2 cancel plan kami.. so, aku xleh arr kuar bli brg a.k.a soping.. haha (gelak jaat punyo) eeeee!!! GERAM!!!


sian kat kawan aku tau, nak kn reschedule n rearrange blik ngan konsultan tu utk wat 'bnde tu'.. 'org tu' yg mmg xder perikekatitangan bawahan tu asik keje nak cantas projek org jerk.. mcm la die tu bgus sgt.. aku tgok 'bnde tu' yg die wat xder arr bgus sgt.. huish!!! POYO!!!


hm.. puas ker aku lpas geram kat cni.. of course la x puas.. nape?? sbb aku x leh nak kuar ari nie.. isk x best sungguh la... bkn la nak kuar sgt, tp skurang2 nyer leh arr laps tensen dok kat opis niee asik ngadap comp, asik ngadap data, asik ngadap nombor.. keeee!!! BOSAN!!!


apela yg aku mbebel nie.. korg x pyah la tau.. yg pting aku nak lpas gram kat cni...


aku nak mntak maap la yerk kpd sesape yg trase n yg aku ngate nie..
HAHAHAHA!!!

7 comments

May 26, 2010 at 1:28 PM

uish geram btl ni..sabo sabo..layan blog..lega sket..ekeeke;D

May 26, 2010 at 2:03 PM

hahaha...ntahlah ape yg di bebelkan...tp kekdg membebel xtentu arah nie best jgak...hilang tensen...

May 26, 2010 at 2:06 PM

btul la mana leh wt cm tu kan..dh kwn kita harus la tumpang geram skali...

May 26, 2010 at 2:18 PM

alin tau k.mas marah saper..alin dgr pun marah gakk!! mmg xpatut ini x adil..knapa unir kite slalu kena buli kak??

May 26, 2010 at 3:00 PM

suziey: mmg geram sungguh nie.. btulla, layan blog lg best..

***
zura: betul, ilang sket tensen nie..

***
fieza79: nak tumpang geram skali ker.. jom2

***
alynnz: hmmmmm, ntah la.. kita ni org bwah, org tu dok kat atas (wlopon beza 1 level jerk) so, sp lbih tinggi kan??

May 26, 2010 at 5:28 PM

hehe..tak faham..tapiii..takpe la, kita tak kisah..hehe..

May 27, 2010 at 7:54 AM

mamalieyna: tu la, xper kalu x pham pon, x pakse utk pham, hahaha

Post a Comment