^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

16.5.10

Home » » *Rase Windu Lak Kat 'Die'*

*Rase Windu Lak Kat 'Die'*

sementara tunggu mamat plumber btulkan paip air umah nie, smpat lg bersiaran.. haha
Windu ker?? kat sape la plak windu2 nie??? hehe sebenonyer xder arr windu coz da ader pnneman baru, cm kkdg2 tertnye2 biler la 'die' nak kuar dr spital.. rsnyer da dkt 5 bln 'die' dok kat spital tur.. mcm2 yg doktor godeh2, isk cian aku tgok 'die'..

hm, aper aku mrepek nie, ekceli aku windu kat kreta hubby aku yg lg satu.. kreta yg bwak aku jenjln ms kami brcinta dolu, kreta yg bwk aku dr jhr smpai ke phang utk jmpa ngan my MIL, kreta yg bwak aku posing2 ronda bndar kuantan, kreta yg wat ati aku bdebar2 kalu hubby aku tkan minyak 180kmj.. FUH!! gilerzzzz
tp da lm kreta tu dok sptal (bengkel kat ampang, KL) bkn sbb sakit, tapi hubby aku yg mmg gile kreta slain dr moto, saje jerk anto ke spital kat ampang nuun utk upgrade pape yg ptut, aku pon x tau ler ape yg ptut lg nak di sumbat ke kreta tur.. aku rs cam kreta tu terseksa jerk.. iskisk layan jerk la piccas kat bwah nie..
Kreta ksyngan hubby, Iswara Lancer... isk rosak kreta malaysia

Enjin kreta yg da brtukar wjah..
Wayar yg brselirat yg mmg aku x tau aper fungsinyer.. aku mmg buta kreta, cm tau drive jerk n pi antar service biler smpai waktu..
Tingkap tmbhan utk dpt lbih angin.. @ blh jugak nak trbangkan layang2 smbil drive kreta.. haha
x ckup meter kat dashboard, hubby tmbah meter kat tpi tingkap..

ha!! tgok, gmbar aku pon jadik mgsa.. ntah biler la hubby aku edit gambo nie.. but nice.. thanx hubby.. hikhik
korang.. ekceli nie pic kreta hubby sblum msuk spital kat ampang tu tau.. hubby ckp kreta akan kuar spital lpas dia wat surgery nak tukar kulit 'die'.. hm, skrg niie hubby cbuk tgok mjlh kreta (pnuh da rak kat umah ngan mjlah kreta) coz nak carik kaler yg cantik.. hm, kaler aper yg cantik.. kaler gold/emas la kan.. lg2 kalu gn yg ori nyer.. haha

so, aku yg mmg kenal hubby dr dulu da bekcimpung ngan dunia adjust2 kreta nie cm mmpu follow n kdg2 bg advice kalu rs bnde tu x mndtgkan faedah.. baik bazir duit kat Aisha kan, ader pekdah di ms depn.. isnyaallah..

that's my hubby

7 comments

May 17, 2010 at 12:00 AM

uish..siap ada tingkap atas bumbung lg

May 17, 2010 at 8:04 AM

hehe, snang nnti my lil princess nak main layang2..

May 17, 2010 at 9:23 AM

ewah nk masok drift ke mas??
windu ye kat kete tu mesti da byk kenangan tu..

fieza pun sm windu kat kete cam mas dh 2 bln lbh gen2 masok spital gak coz accident..huhu

May 17, 2010 at 9:30 AM

5 bulan ke? rase mcm dh 2 tahun je xde kete tuh hehe

May 17, 2010 at 2:45 PM

fieza79: mmg pon byk kngan, ooo msuk spital gak ker.. hehe sabo yerk..

fizah a.k.a usu: 5 bln la taun nie.. x kira taun lpas tur.. haha

May 17, 2010 at 2:47 PM

hikhik, sebenonyer piccas nie masz curik dr pc hubby time dia tgh sibuk2 ngan mamat plumber smlm.. hehe sorry dear..

May 18, 2010 at 7:58 AM

hek eleh... x aci r kire taun ni je.. try cri tarikh sebenar saga lancer tu terjerumus ke dlm spital hehe

Post a Comment