^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

21.5.10

Home » , » *Anakku Jadi Mangsa ...*

*Anakku Jadi Mangsa ...*

hah!! jadik mangsa aper lak nie??.. kena dera ke?.. kena gigit?.. pukul?.. terajang?.. (wah kasonyer bahase) sape lak yg jadikkan anak aku sbg mangse?.. pngasuh die ker?.. org x diknali ker?.. papa die ker?.. atau aku sndri yg jadikkan anak aku mangsa?.. tp knape?.. biler?.. camner?..
isk, byknyer soalan.. camner aku nak jwb nie.. layanzz je arr pic kat bwh nie...
v
v
v
v
v
v
v


hm, hasil keje aku yg xder keje tgari jumaat nie.. haha, korg jgn tkjut yerk, ttibe jerk Aisha mcangkung kat pdang ragut bebiri, cam obesi jerk..... x ahh, ni photoshop jerk nie, hm, biler la agaknyer Aisha + kami leh smpai tpt nie yerk.. berangan jap nie

pergh!!! Aisha siap pgang lagik bebiri tur... baiknyer la plak hewan tu x lari.. isk, best nyer la kalu btul2 kan... berangan lagik aku nie..



opps, yg nie betul punyoooo! x tipu erk.. so kami x dpt pi tpt yg kat atas tu, dpt snap pic Aisha kat padang rumput dpn umah pon jadik la.. yg nie x berangan dah.. mmg kenyataan


time nie Aisha tgk cbuk nak mbik kumbang yg ader kat slah 1 bunge tur.. tp punyer la gnas dia pgang btg bunge tu smpai terbang la kumbang tur.. last2 dia mbik gak bunge tur n pgang tp aku x smpay nak snap dia pgang bunge tu coz tgan Aisha asik gerak2 jerk.. tula sape suoh mbik pic gn HP jerk.. murah laks tur..
so, skrg ni korg da tau kan 'Anakku Jadi Mangsa...' photoshop (2 pics awal). aku yg buat la tu.. hehe bru2 jerk blaja, x jadik sgat pon, msih nmpk cam ditampal kan.. ye la tu, main paste jerk x smpat nak crop beria.. tu la dptnyer.. hehe
lpas ni nak try wat muke aku cam model dlm iklan fair n lovely ker, cam iklan skII ker, cam iklan garnier ker.. bru best, pastu publish kat cni, hahahaha gelak jahat

5 comments

May 21, 2010 at 2:55 PM

hehe satu hari insyaalah akan jadi kenyataan..good luck

May 21, 2010 at 3:03 PM

ohhoooo.. ingatkan jd mangsa ape lah td tau..

wah.. aisha tengah explore ape tu??

May 21, 2010 at 4:08 PM

hikhik...oklah tu permulaan, kite ni lgsg tak reti buat..takde software tu pun.. huhu..

May 21, 2010 at 4:34 PM

hehhe..rajinnya mengedit:p

psttt..contest tu..letak nama dan umur anak ok:)

May 21, 2010 at 5:37 PM

nieda: insyaallah

***
chugie: hehe, skrg ape2 bnde sume nak diexplore nyer..

***
mamalieyna: hehe, ni pon opis nyer.. ops.. jgn bgtau bos tau

***
suziey: owps.. ok

Post a Comment