^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

3.2.12

Home » , , » *Sedapnya kuih tradisional - Bahulu Cermai*

*Sedapnya kuih tradisional - Bahulu Cermai*

 salam,

sambung balik cerita yang tertangguh.....
actually bukan cerita sangat lah kan.....
just nak share pic yang aku rasa nak masuk dalam virtual diary aku nieh.....
xper kan.....
n aku janji ini adalah last part aku up pic aktiviti CNY kami di Pantai Tanjung Balau last 2 week.....
hehe

pape pon.....
jom layan.....


 dah puas mmdi kolam, tukar baju lah kan.....


 lapar la pulak bila dah berendam lelama dalam air.....


 makan bekalan kuih bahulu yang aku bawa dari rumah (pemberian bakal PokSu Aisha)..... hehe


 layan playground dulu..... acara wajib nieh.....


 i like this picture..... macam atas kapal titanik kan.....


 last but not least..... my lovely Hubby

 lagi gambar boleh tengok kat SINI


erm, rasa x puas tengok anak2 gembira main air.....
rancangan nak ke kolam KLCC insyaallah akan ditunaikan.....
hanya tarikh dan masanya Allah yang tentukan.....


8 comments

February 3, 2012 at 8:39 AM

lieya pun suke pic aisha ala2 titanic tu...cantik hembusan angin tu sampai nampak rambut aisha camtu....

suke gak bahulu cermai...cicah kopi O panas...nyum...nyum....

February 3, 2012 at 8:45 AM

heheheheh comels nya dye.

February 3, 2012 at 9:19 AM

baiknye bakal poksu aisha tu kn...moksu die lg baik hehe

February 3, 2012 at 10:49 AM

budak2 mmg suka mkn baulu kan....

February 3, 2012 at 11:14 AM

alah2 aisha .. aunty lak yg terliuq .. cuti2 jalan2 ke pantai bestkannn ;)

February 3, 2012 at 11:31 AM

slalu cam tuh kan~ lepas mandi manda mesti perut lapar~

February 3, 2012 at 11:36 AM

cantik gambo =)

February 3, 2012 at 12:03 PM

nmpk bersungguh2 aisah mamam baulu tu ye...terus untie pun rasa teringin..!

Post a Comment