^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

21.2.12

Home » , , , , , , » *Azlan-Fizah Pre-wedding Picture*

*Azlan-Fizah Pre-wedding Picture*











salam,

wallawehhhhh.....
tajuk x bleh blah.....
haha

merujuk kepada entry ini.....
actually ini kejadian last sabtu sebelum aku berangkat outstation ke Kelantan hari ahadnya.....
aku isi masa petang sabtu tersebut dengan main2 ambik gambo.....
untuk.....
Azlan-Fizah Pre-Wedding Picture

muahaha, kelakar jerk rasa time tu coz aku rasa lebih banyak pic my lil Aisha daripada pic adik aku yang nak kahwin tu.....
x caya.....
leh tanya ngan tuan punya badan.....
n
try tengok pic kat bawah nieh.....

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*






ha.....
betul x?


itu baru 1 pose yang dia buat.....
x perlu lah aku upload pic lain2 erk.....
ke korang nak tengok jugak.....
hehe, bajet fofuler la pulak


kalu nak jugak, len kali aku upload erk.....
bukan aper.....
nanti ter upload semua pic Pre-Wedding adik aku laks.....
x rasmi lagik.....
nak kena edit sikit coz petang tu cuaca agak mendung.....
n yang paling penting.....nak kena lembutkan aksi2 pasangan tersebut
kena ada izin dari tuan punya pic dulu baru aku leh upload.....
kan kan kan Azlan-Fizah kan?.....


so, nak cerita pasal outstation seminggu.....
tunggu yerk.....



k, sekian

11 comments

February 21, 2012 at 8:52 AM

hehe..aisha posing gaya apa tu.. ;)

February 21, 2012 at 9:18 AM

huhuhu...posing...mengalahkan model tuh..comel!ekeke

February 21, 2012 at 9:30 AM

aksi apa tu? hehehe

February 21, 2012 at 10:01 AM

aisha potong stim leee....kaco daun yeak...

kelako tgk die posing tonggek2 gitu he he he...budak bijak depan kamera ni mmg tak yah di ajar posing....

February 21, 2012 at 10:43 AM

hahahaha
comel plop..

February 21, 2012 at 10:58 AM

posing anak2 penghibur kan :)

February 21, 2012 at 11:44 AM

amboi.. si kecik pon posing jugak~

February 21, 2012 at 12:54 PM

amboi kemain lagik nak dara aisha sorang ni posing..tersenyum pasangan pengantin tgk aksi aisha..

February 21, 2012 at 12:59 PM

wah dh wat shooting biz la... suker3 :)

February 21, 2012 at 2:20 PM

wah gaya apa nie?

February 23, 2012 at 7:17 PM

mmg gmbo aisha lg byk dr gambo mak su die.... nsb bek ade photographer professional....

tips: amik gambo dr pinggang ke atas je sbb kat bwh tu aisha still nk melekat dgn maksu die yg comel ni haha

apepun thanks kak ija.....abg madi n aisha

Post a Comment