^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

24.2.12

Home » , , » *Hadiah Gelang Berlian Untuk Lisa Surihani*

*Hadiah Gelang Berlian Untuk Lisa Surihani*

salam,

erm sebelum tu nak pantun dulu.....

1,2,3,4,
5,6,7,8,
Lisa Surihani & Yusry kasi rapat-rapat,
Nanti dapat Baby tahun depan.

hehe, itu lah pantun dari David Teo khas buat pasangan yang telah selamat disatukan malam tadi, 23 Februari 2012.....
tentu semua orang dah tahu kan.....
sapa lagi kalau bukan Lisa Surihani & Yusri.....
mereka selamat disatukan dengan sekali lafaz di Marriot, Putrajaya.....
Alhamdulillah



sempena pernikahan mereka, David Teotelah menghadiahkan seutas gelang berlian untuk Lisa Surihani.....
bertuahnya badan kan.....
untuk Yusri pon ada jugak hadiah, tapi dia x tunjuk pulak.....
x per la, itu hak dia kan.....
nak tengok gelang yang Lisa dapat?.....


inilah dia.....

bestnye.....
nape lah masa aku nikah dulu David Teo x datang.....
kalu x, boleh aku mintak hadiah rantai berlian.....
huhu, x malu sungguh la aku ni kan.....

ok, pape pon semoga mereka berdua berbahagia hingga ke hujung nyawa.....
dapat baby cepat2 yerk, macam yang dipantunkan David Teo tu.....
hehe

nak tunggu majlis resepsi dorang pulak 26hb nie.....

k, sekian

sumber : oh!bulan



start hari ni aku akan berkursus selama 3 hari sampai ahad nanti di Gold Coast Resort Morib.....
baru plan nak bawa Aisha pi playground ujung minggu nie.....
nampaknya kena tunda minggu depan lah.....
rindu kat Aisha 3 hari.....
huhu

8 comments

February 24, 2012 at 9:34 AM

wah..bertuah badan...=)

February 24, 2012 at 10:36 AM

syoknya
nak gak

February 24, 2012 at 10:49 AM

bertuah badan kan ..
ekekek
dikk kalau ko kawin , dtg david teo , mauu kami x kenal koo dik
silap hb ko dah jadi artis dia maaaaaa ekekek ;)

February 24, 2012 at 10:58 AM

seronok nya la hai

February 24, 2012 at 11:21 AM

kak, tu la ms akk kawen akk x jemput dia... kn da melepas hehehehehe

February 24, 2012 at 11:56 AM

bestkan jadi artisni... patutler ramai anak muda yang berangan nak jadi artis gak...

February 24, 2012 at 12:03 PM

Selamat pengantin baru buat lisa n yusri..nak rantai belian ek..sila manja2 ngan en hubby..hehe

February 24, 2012 at 1:52 PM

tahniah pd drg :)

Post a Comment