^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

5.2.12

Home » *Hajat ke Teluk Cempedak tak kesampaian*

*Hajat ke Teluk Cempedak tak kesampaian*

Salam,

Erm, hari ahad yang tenang di Kuantan.....
Oh ya, aku kini berada di Kuantan, umah PIL sejak semalam.....
Akan berada di sini sampai ke hari selasa, insyaallah.....

Petang tadi saja la jalan2 ke bandar, dah banyak berubah, Maybank di tepi masjid pon dah bertukar lokasi yerk.....
Nampak beno la kami dah lama x balik sini.....
Tu lah kan, ada tanggungjawab yang perlu dilakukan di KL.....
Maka jarang lah kami balik samada Kuantan mahupun Kota Tinggi.....

Ok, balik pada tajuk.....
Petang tadi lepas pusing2 bandar, ingat nak ke Teluk Cempedak, hirup udara pantai.....
Tapi jalan jem gilerzzzz.....
Nak masuk simpang ke sana je pon kereta dah beratur panjang.....
Kalu kat dalam nak cari parking lagilah.....
Huhu
So hubby decide buat U-turn.....
N kami balik umah.....
Haha

Hurm, ingat sok nak mencuba nadib sekali lagi.....
Kut kut lah x ramai orang sok kan.....
insyaallah....

Setakat ni dulu berita dari kampung.....
Ada lagi nanti aku share kat sini.....

K, sekian



Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments

February 6, 2012 at 8:35 AM

syok lepak kat teluk chempadak tu =)

February 7, 2012 at 12:24 PM

Salam,

Teluk Cempedak...Pernah pergi sekali, mmg catik tmpt tu tp xboleh nak mandi time tu sb ombak kuat...naya!

Post a Comment