^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

3.2.12

Home » , » *Planning cuti 4 hari*

*Planning cuti 4 hari*

 salam,

erm, dah waktu lunch dah kan.....
ari jumaat waktu lunch lama sikit.....
ada kengkawan yang keluar ke mana2?..... hehe
kawan opis aku pi Ampang Park, nak makan prosperity katanya.....
huhu idok ler teman..... x boleh terima tekak aku bege tu.....

erm, so, waktu rehat yang panjang ni akan aku gunakan untuk buat.....
sedikit handycraft.....
apakah itu.....
RAHSIA
muehehe buleh gitu kan.....



nampak peta kat atas nie.....
so cuti 4 hari mendatang, aku dan keluarga kecik aku nieh akan ke KUANTAN.....
ari sabtu ada kenduri kahwin kawan kami.....
ari ahad ada kenduri kahwin kawan hubby pulak.....
ari isnin, erm x der planing lagik (dalam senarai macam nak pi Teluk Cempedak jerk).....
ari selasa, erm x der planning jugak lagik n balik KL.....
hehe

so, ada sesapa berhasrat nak gather2 ngan kami.....
moh ler.....

okeh.....
nat start buat handycraft.....

k, sekian

update:
aku nak buat handycraft guna mendealah kat bawah nie.....
hehe.....
selamat bercuti semua.....



12 comments

February 3, 2012 at 12:39 PM

selamat bercuti.

February 3, 2012 at 1:08 PM

oooooo x ajak kami yer? merajok nih tau ;p

February 3, 2012 at 1:10 PM

nak intai la handycraft ape yg dibuatnye tu...

February 3, 2012 at 1:18 PM

sedap ape Prosperity...huhu...rajin buat handycraft..:)

February 3, 2012 at 4:02 PM

hati2 dijln raya :)
best ni jln2.. kami x tau lg x der plan

February 3, 2012 at 4:11 PM

Selamat bercuti.. Ke Teluk Cempedak sgt di cadangkan ke sana! cantek!

February 3, 2012 at 4:18 PM

jahit manik ke tuu

February 3, 2012 at 4:34 PM

wahhh ke kuantan ek... lama tak pegi ... asek lalu je ....

February 3, 2012 at 9:56 PM

Wah seronoknyer nk g jalan2...kali ni x tau plan aper nk hbiskn cuti 4 ari ni...lgpun mr hubby dok cuti pun maulidur rasul n thaipusam...huhu

February 4, 2012 at 9:29 PM

ooo g jln2 rupanya..
slmt bercuti

February 5, 2012 at 5:19 PM

selamat bercuti dan salam maulud =)

Dihimpit lelaki lelaki. Dilema!

February 9, 2012 at 3:54 PM

handycraft guna kain felt ye kak..? alynn ada buat gaks..tapi sejak 2 menjak nie kemalasan melanda2...hikhik..

Post a Comment