^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

1.2.12

Home » , , , , » *Jom pi jeti Tanjung Balau*

*Jom pi jeti Tanjung Balau*

salam,
salam cuti Hari Wilayah pada mereka yang terlibat.....

lagi cerita kami di Tanjung Balau, tapi kali ni di jeti.....
dan jangan tukar channel mata anda kerana model kali telah bertukar.....
selalunya aku snap pic my lil Aisha kan, kali ni aku gunakan khidmat adik aku, USU FIZAH a.k.a Moksu Aisha yang akan melangsungkan her  
BIG DAY 
insyaallah pada bulan April nanti.....

jom layan aksi gedik beliau.....
muehehe


 erm, puas aku snap pic ni byk kali biar x nampak bumbung toilet belah kanan gambar, akhirnya berjaya.. haha


 ala2 model payung gitu kan..... hehe


 dah macam majalah mangga lak ada aksi tepi kolam, cuma pakaian tu jerk kurang sesuai.. hehe


 mengganggu betul batang payung tu kan.....


 see, orang (Adik Ada) yang banyak berjasa masa sesi mandi manda ni x nampak dek kerana batang payung tu kan, sian dia.....


 laju laju..... buaiku laju..... aku nak kawin dengan anak..... erm, anak sape yerk?


 jom pi jeti..... isk, payung x tinggal, mencik tau dia nieh.....


start dari pic atas ni dan ke bawah, Papa adjust aperture, ISO n speed, so view nampak lain sikit kan.....
perasan x kaler dia dah berubah? 
ingat nak guna setting ni untuk photoshoot nanti.....
ok x?..... hehe


 di penghujung jeti.....
ramai orang memancing kat sini rupanya.....


 pose lentok dari Moksu Aisha.....


 kengkonon nak buka payung la tu, panas..... hehe


 hurm..... cam sweet jerk kan pic nieh.....
ops, kang ada orang perasan laks..... muehehe


last.....
kengkonon nak ambik candid, tapi model tengok camera laks..... huhu

lepas ni koleksi pic versi Papa n Aisha laks.....
nak tunggu ker?.....
terserah.....
hehe


bersambung.....



# .....#

5 comments

February 1, 2012 at 9:22 AM

tue mesti nk promote payunglah tue..hehe

February 1, 2012 at 9:36 AM

model payung..cun pic..!

dua2 versi best mas..cntik semuanya...bekenan tgk dgn pic cmni..sejuk mata..

February 1, 2012 at 1:32 PM

payung nk ngelak dari panas tengahari blind la... nk kawen kang golap jo picture i hehe.. tp x dapat nk menghalang dr angin masin yg berjaya menggelapkn kulit i jugak..

btw thanks kak ija 4 d picture... nnt i akn berlatih jadi model yg lebih cun ye.. nk sesuaikn dgn gambo yg cun itu hehe

February 1, 2012 at 3:49 PM

cantiknye gambar kt jeti yang nampak laut tuh.. :)

February 9, 2012 at 3:59 PM

waaa..aisha mandi kolam kat mana nie..? bestnyer..danish gak yg dah lama tak mandi kolam..mama aisha x join mandi skali kew..?

Post a Comment