^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

13.2.12

Home » , , » *Gadis ayu berpayung ungu - siapakah artis itu?*

*Gadis ayu berpayung ungu - siapakah artis itu?*

 salam,

owh, bukan artis memana.....
ini artis untuk aku jerk.....
siapa lagi kalu bukan anak dara aku Aisha tu kan.....
hehe

jom layan Aisha dengan payung Garfield dia tu.....
aku snap dari pintu umah jerk, dasar malas nak sarung selipar..... 
haha


 try ushar makcik sebelah..... "Atelekuum..... Atelekuum....."


 disebabkan salam x bersahut, dia layan payung sorang2.....


 ayu la pulak aku tengok anak dara aku ni berbaju kurung n berpayung di petang hari.....


 hah nak mula aksi ganas la tuh.....


 "Mama.....!!!!!"


 'Kenapa?'
"Nek Wan tak de....."
'ooo x pe la, Nek Wan tido kut'
"ooo Nek Wan tido.....?"
'Ha'ah, dah jom masuk rumah, dah petang ni, jom tengok Upin"
"hah, Upin... oteh....."

k, sekian

windu kat Aisha coz time ni aku outstation ke Kelantan.....
huhu sabar menanti seminggu x jumpa Aisha..... tunggu aku BW umah kengkawan slow2 coz aku online gn HP jerk..






8 comments

February 13, 2012 at 8:11 AM

slamat berkursus =)

February 13, 2012 at 9:08 AM

alolo..ayunye cik adik manis...^^

February 13, 2012 at 9:22 AM

nk g mn adik manisss? hehehe

February 13, 2012 at 9:57 AM

sangat comey.....kemain lagi aksi si aisha ngan payung cute tu yeak....rasenye budak2 ni mmg suke ngan payung kan....mia mija kat umah tu pun same, kalo tak bersepah kan payung tak sah ekekekekeek

February 13, 2012 at 11:59 AM

mmm... ingatkan artis mana tadi... :D

February 13, 2012 at 3:14 PM

comeynye payung die~

February 13, 2012 at 4:00 PM

ayunyaaa.. anak dara tu berbaju kurung ye.. :)

February 14, 2012 at 3:41 PM

i loike purple..anggun sungguh aisha..Akak outstation ke kelantan kew..? naik flight eh..? alynn g gak 29jan pai 2 feb..rindu giler kat anak kan kak..sunyi sepi rasa idup..

Post a Comment