^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

14.2.12

Home » , , , , » *Nasi Ayam di Pantai Black Stone*

*Nasi Ayam di Pantai Black Stone*

 salam,

erm, sempena cuti Maulidur Rasul yang diforward ke hari Isnin last week.....
kami sekeluarga sempat berkelah di Pantai Black Stone.....
memula aku x dapat tangkap kat mana tempat tu bila adik ipar aku cakap nak pi pantai Black Stone.....
tapi sekali dah nak dekat sampai tempat tujuan.....
baru aku recognized yang pantai tu adalah Pantai Batu Hitam.....
muahaha.....

so, berkelah lah kami di Pantai Batu Hitam hari tu dengan bekalan nasi ayam.....
jom layan.....


 opsss, hubby pegang tikar tu bukan nak bentang tau, tapi dia cari batang layang2 yang hilang..... huhu


 kami berkelah kat meja yang sedia kat situ jerk.....


 dah lama giler rasanya x berkelah (makan tepi laut)..... nikmatnya kurniaan Allah.....


 habis licin sume..... haha


 see that notice, di larang mandi.....


 tapi anak dara aku dah sampai ke pantai..... mandi ker dia macam kat tanjung balau, johor ritu?..... hehe


 kita layan orang naik kuda dulu.....
berapa ntah kena bayar kalu nak naik kuda tu yerk.....


 owh, hubby sempat beli layang2 baru coz batang layang2 yang sediada dah hilang.....


dengan berbekalkan tali tambahan yang di beli di KL.....
puas hati hubby main layang2 naik tinggi.....
dah x layan dah kami yang sibuk cecah air sikit2 jerk since x boleh berenang.....

k, sekian






10 comments

February 14, 2012 at 8:08 AM

lepak ditepi pantai adalah sangat besh =)

February 14, 2012 at 8:36 AM

best ni main layang2 tepi pantai..belum pnh lg cuba..tp tgk org main best..layang2 pon sng naik tggi2..ekke

February 14, 2012 at 9:03 AM

kenapa x nmpk pon batu kaler itam? hehehe

February 14, 2012 at 9:04 AM

syoknya makan di tepi pantai

February 14, 2012 at 9:05 AM

syok nyer!!

February 14, 2012 at 9:38 AM

wah bestnye piknik tepi pantai sambil makan2 ....main layang2 lak tu.....mmg syok gitu...aisha pun enjoy hah....

February 14, 2012 at 10:51 AM

Wahhh...bestnye piknik...dah lama tak berpiknik...

February 14, 2012 at 1:48 PM

uiks...menerjah ke black stone rupanya hehe...

February 14, 2012 at 1:55 PM

my anis kalo gi pantai mesti nak main layang2.. nasib lah papa dia selalu letak layang2 dia lam bonet kete..

February 14, 2012 at 2:51 PM

alaa....bestnyer..sejak 2 menjak nie akak slalu g picnic kan..syok larr...
akak aisha x sunburn kew..? danish tu lau main luar jew muka dah berbelak gelap..hikhik..

Post a Comment