^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

8.2.12

Home » , , » *Perkahwinan Fida & Haziq di Kuantan*

*Perkahwinan Fida & Haziq di Kuantan*

 salam,

 ingat entri ini?.....

so start hari ni aku akan cerita sedikit demi sedikit apa aktiviti kami sepanjang tarikh tersebut.....
xder lah banyak sangat aktiviti.....
tapi, biasa lah, mungkin 1 aktiviti boleh mengambik masa berhari2 nak ditamatkan.....
coz.....
tengok keadaan kerajinan tuan punya badan a.k.a Maszmadi a.k.a aku ler tu..... hehe

so, kita mulakan aktiviti pertama kami di Kuantan.....
balik ari sabtu, terus ke kenduri kawan hubby merangkap ex-kawan aku.....


 pengantin yang dirai.....

yang lelaki tu, 1 opis ngan kami, kawan main game hubby kat opis
yang pompuan tu pulak ex-office mate aku.....
sekarang ni keje kat UMP, Gambang.....
dia menjadi kegilaan bebudak opis masa dia keje kat KL dulu.....
sekarang dah sampai jodoh dia dengan lelaki itu.....
Alhamdulillah
bertuahnya lelaki itu.....
hehe
hah! nama pengantin.....

Irfan Haziq
&
Affida

"semoga mereka berkekalan hingga akhir hayat, ameen"


 erm, tuan blog nak menyibuk gak.....

hubby x mor bergambar.....
my lil Aisha tengah bad mood time tu coz dah start batuk2.....
aku plak yang tersengih lebih.....
hehe
lama dah x bergambo ngan pengantin nieh.....

k, sekian


fida - bukan artis yang sebelum ni bercinta dengan mamat sepah yang ada kontroversi nampak rambut tu yerk.....
haziq - juga bukan artis yang lahir dari AF tu k.....
mereka tiada kena mengena dengan dunia artis samada dulu dan kini, x tahu lah akan datang kan.....
hehe


5 comments

February 8, 2012 at 2:41 PM

jd kegilaan? perrghhh tggi saham tu...


slmt pengantin baru

February 8, 2012 at 3:51 PM

Tahniah..selamat pengantin baru..
manis sungguh pengantin perempuan tu..ada lesung pipit lagi..Cantik...^^

p/s : Thx for the pray mas...Qis admitted koz..jangkitan kuman dalam darah..tapi syukur ktorg cepat bawa dia p hospital..masih belum terlambat...Insyallah..ada masa nnt lily cerita..

February 8, 2012 at 4:01 PM

selamat pengantin baru..dtg kuantan ke..?

February 8, 2012 at 5:20 PM

ada lesung pipit tu yang menajdi kegilaaan tu ye

February 8, 2012 at 11:11 PM

Wah lawa pengantin pompuannyer....patut kegilaan ramai ek....n sakan cuti cutian yer

Post a Comment