^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

9.2.12

Home » , , » *Pasaraya Eng Hong Kuantan*

*Pasaraya Eng Hong Kuantan*

 salam,

pernah dengar Pasaraya Eng Hong?.....
kalu orang2 kuantan mesti pernah dengar kan.....
ke x pernah dengar jugak.....
hehe
x dapek den nak nolong eh.....
ala, pasaraya ni kat Batu 7, Jalan Gambang, Kuantan.....
hurm, kau try jugak google pasal pasaraya nieh, tapi x jumpa plak.....
huhu

sekarang ni kalu balik Kuantan, memang kat sini lah kami akan bershopping barang dapur selain dari "Pasaraya Terus Maju yang dah mahal", kata PIL kami.....

 so, masa kat umah PIL cuti ari tu.....
sempat lah kami ke sana, bukan buat apa pon, cuma teman FIL beli barang keperluan dapur yang dah kehabisan stok.....
erm, MIL ada mesyuarat kat sekolah, so FIL ngan kami jer la yang pergi shopping.....
aku xder beli apa pon, malu lak coz kalu shopping sama nanti mesti FIL nak bayarkan sekali.....
malu ah..... haha
last2 aku cuma ambilkan kuih belanda untuk Aisha makan2 jerk.....
jadi lah tu kan, nanti orang kata x sudi pulak.....

k, sekian

maaf,
entry pendek n tiada gambar


9 comments

February 9, 2012 at 8:26 AM

sy org kuantan..mesti tau punya

February 9, 2012 at 8:40 AM

cheqna bukan org kuantan memang kompem tak tahu hahaha

February 9, 2012 at 9:28 AM

lily pun mmg kompom tak tau pasaraya ni.. :)

February 9, 2012 at 12:09 PM

x tau jugak. sbb org SA hik3. geram kan? ;p

February 9, 2012 at 1:40 PM

tk pernh turun kuantan..hehe..mmg sah2x taktau =P

February 9, 2012 at 2:28 PM

betul2...malu kan nak beli sekali sbb nanti mesti dieorg yg bayarkan sekali...kite beriye2 dah tolak....he he he...maluuuuw tapi mauuuu hik hik hik

February 9, 2012 at 3:50 PM

mak ayah kite nie kak mmg xpernah berkira ngan anak2..mmg malu tapi rezeki jgn ditolak..hikhik

February 9, 2012 at 4:24 PM

setuju sgt ngan komen alynnz kat atas ni...

February 9, 2012 at 6:48 PM

tak tahu walau dah pernah pegi Kuantan....hehe

Post a Comment