^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

25 August 2011

Home » , » *mood raya sudah mari - style make up raya 2011*

*mood raya sudah mari - style make up raya 2011*

 cerita hujung minggu.....
kalau Simply Siti ada keluarkan style make up baru yang glamour n lovely tu.....
my lil Aisha pon ada gak style make up baru.....
mungkin boleh guna untuk raya tahun nie kan.....

jom layan




*





*





*





*





*





 inilah style make up my lil Aisha yang baru tau..... aku sibuk memasak kat deput untuk juadah berbuka, dia dok senyap jerk kat ruang tamu.....


 "Ma... wangi, Ma... wangi"..... sambil bangun ambil penyapu kat dapur.....


 habis putih tikar tu ngan bedak..... huhu

seb baik anak mama ni rajin, lepas mama tegur rumah sepah2 trus jerk dia pi dapur mbik penyapu n konon2 nak kemas rumah..... tengah kemas, nampak buku mickey trus x jadi kemas..... tengok buku sudahnyer.....

last2 mama gak yang kemas umah yang x pernah kemas tu... huhu

k, sekian

p/s : x sabonyer dah nak balik kampung nie..... huhu



10 comments

August 25, 2011 at 8:08 AM

asha
kompem mama tiru stail asha mekap..hahaha
hati2 kak balik kampung..=)

August 25, 2011 at 8:11 AM

mak ai tkejut tgok model produk baru tue hihi

August 25, 2011 at 8:23 AM

hikhik..kreatif aisya..sape la nak tiru dianye style make up ni..hee~

syoknye dah nak blk kg..happy holiday...n selamat menyambut hari raya yek~

August 25, 2011 at 8:27 AM

adeh aisha ni...dah macam tepung gomak dah dia lumurkan muka dia...kalu memalam, leh smput mak...heheh

August 25, 2011 at 8:28 AM

hehehee... anak perempuan ni mmg suka lah dgn make up or bedak2 ni kan.. gebunya asha.. heheee

August 25, 2011 at 8:48 AM

adusss aisya..takut aunty tgk..hahaha

August 25, 2011 at 9:12 AM

kalo anak laki..suh kemas pon x kemas..last2 kite jgak..huhu

August 25, 2011 at 9:38 AM

zomba....

August 25, 2011 at 9:51 AM

mak aii....tebalnye mekap...haha...klu malam2 tgok boleh pengsan ni...haha

August 25, 2011 at 12:50 PM

hehe..lebih kurang mcm Qis..suka main bedak.. ^_^

Post a Comment