^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

10.8.11

Home » , » *Upin Ipin Online With My Lil Aisha*

*Upin Ipin Online With My Lil Aisha*

 salam rabu di pagi ramadhan,
biasanya pada hari rabu blogger2 akan buat n3 WW kan.....
aku ingat nak buat jugak..... tapi rasa x best lak.....
ok, aku akan buat n3 ala2 WW, cuma aku ringkaskan penulisan.....
upssss, boleh ker.....
huhu

lama x tepek pic Aisha kat blog ni buat tatapan my family nuun jauh di Adela sana kan.....
ok, jom tengok gambar my lil Aisha the latest last friday masa aku cuti.....
jom




actually sebelum picture taken, aku lah yang duduk kat kerusi depan lappy tu.....
Aisha tengah tido waktu tu.....
tapi, sekejapan saja my lil Aisha dah berdiri kat sebelah aku nak dok sekali.....
tokojut den..... trus jerk aku tukar channel from FB to YT..... hehe


 see, betapa khusyuknya dia depan lappy tu.....
tengok Upin Ipin kat Youtube.....
sampaikan aku snap pic pon dia x sedar.....


 aku pi kat sebelah snap2 pic, baru dia toleh.....
apa, nombor..... hehe
tu saje nak tunjuk no. 1 - meja asal untuk lappy yang dah jadi tempat bakul mainan Aisha
no. 2 - iron board yang dijadikan temporary table for our lappy


 tersengih2 anak dara aku sorang nie bila tau aku snap pic dia.....


 aku sambung snap2..... Aisha sambung tengok Upin Ipin.....
dari 1 episod ke 1 episod yang lain..... layan.....
lepas puas snap, aku pon pi dapur n siap2 masak untuk juadah berbuka.....
aman tanpa gangguan my lil Aisha yang khusyuk dengan Upin Ipin Online dia.....
alhamdulillah, menjadi mee hoon goreng aku hari tu.....

nampaknye x menjadi n3 ala2 WW aku nie.....
haha

k, sekian


6 comments

August 10, 2011 at 12:04 PM

semua budak kekcik suka tgk upin ipin kan.. kdg2 zana pun tgk cerita ni.. hahahhaa

August 10, 2011 at 1:16 PM

serupalah kite masz...online atas board seterika...haha..

August 10, 2011 at 1:55 PM

kak long kata kurgkn penggunaan hp kat aisha.........kak long yg kata ek =)

August 10, 2011 at 2:01 PM

sama je ngan irfan.... time nak tido je kene bukak upin ipin... tutup tv bukak laptop lak... tgk sambil baring atas tilam huhuhu

August 10, 2011 at 2:59 PM

inilah WW yang paling panjang pernah linda tgk..hehehe

bagus upin ipin nih, sbb upin ipin lah anak dara linda tahan puasa sampai ari ke 11 dah nih...sbb nak ikut mcm upin ipin puasa..:)

August 10, 2011 at 3:15 PM

Waa..aisha layan upin ipin yerr..sama dgn danish suker gak upin ipin..senang gak lar lau anak2 nie ada citer fav...senang kita nak wat keje kan kak...

Post a Comment