^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

7.6.10

Home » » *TAG: 2 dlm 1

*TAG: 2 dlm 1

xmor citer pnjg2, cm nak inform ni tag dr Alynnz, pakej 2 skali kn jwb, sila lah yerk..
TAG: Siapa Anda?
1. Siapakah anda di rumah?
Wife to Hubby n Mama to lil princess Aisha..
2. Siapakah diri anda di samping rakan?
nak kn puji diri sndri nie.. i'm a good listener n easy going..
3. 5 benda yang anda idamkan tapi masih belum tercapai?
- nak bwk mak n abah pi Mekah s/a Haji @ Umrah - lm da idam tp x tcpai lagi
- want to round da world wif luvly little family - 1st in da mind is disneyland 4 my lil princess
- nak decorate umah sndri - insyallah to be in short a while
- nak bli kreta camry - rsnyer susah nak tcpai
- nak ader baby boy - leh kawan ngan Papa n Aisha

4. Siapakah nama pasangan anda?
Mohd Rosmadi Bin Harun

5. Ceritakan 5 perkara yang paling anda suka tentang pasangan anda?
- soooo romantic since i know him
- blh memasak di umah time aku xder mood nak msak
- realy care about kebersihan umah
- suke bwk kami jenjln n shopping
- pendengar yg setia n penyelesai masalah kat umah @ kat opis
6. Bila tarikh couple?
30 Disember 2004 - 1st date kat gerai tomyam, Pulau Langkawi

7. Kenangan pahit anda bersama rakan anda?
x ingat la, rsnyer sume ok jerk..

8. Lagu tema cinta anda?
Cahaya Cinta - CT

9. Apa perubahan yang anda ingin lihat pada pasangan anda?
semakin take care to 2 of us (his wife n lil princess Aisha)

TAG: Lesen Memandu


Apakah anda mempunyai lesen memandu?
dgn bangganyer "YES MEM!!!"

Bilakah anda mengambil lesen memandu?
ermmmm jap kn tgok lesen.. taun 2003 kat Pusat Memandu Bunga Raya, Plentong, JB

Berapa lamakah pengalaman memandu anda?
stat dpt lesen trus drive kreta abg ipar pi kije, lpas kawin n smpai skrg da jrg2 bwk coz pi kije skali ngan hubby, tp kekadang bwk gak kalu hubby outstation

Pengalaman pahit ketika memandu?
1st time bwk kreta sendiri (kreta baru tu) pi shopping complex sensorang, nak parking kat sblah tiang la kononnyer, adjust punyer adjust, ke dpn ke blkg,..... gedegang!!!! aku langgar tiang dulu bru msuk parking, isk berpeluh2 time tu tgk kreta, sedey giler, smpai skrg kemek kreta tu ader lg.. sayang nak repair.. hehe yer ker??
Pengalaman manis?
ms couple, hubby ader bg bear pkai tie.. so stat time tu bwk kreta brtmankan bear yg hubby bg (hubby jauh nun di kuantan n aku di jhr), siap ltak kat atas riba lagik time drive.. hikhikhik

Pantang bila memandu?
org kat blkg main cucuk2 n mmotong tp bg signal kuar msuk.. isk.. org lain pon byar roadtax gak, sabo arr!!!


8 comments

June 7, 2010 at 5:20 PM

wahh marathon tag..bagus2..fieza pon da lg tag masih terperam..!

June 7, 2010 at 11:47 PM

mak ai.. panjang lebor tag ni ye..
tahniah sbb dah selesaikan hutang tag! eheeheh

June 8, 2010 at 8:25 AM

wah rajin tul wat homework...lieya plak, antara anak murid paling mls buat keje sekolah ni...mauu kene babab jek ngan cekgu ahahahahah...

June 8, 2010 at 10:19 AM

sonoknyer..bnyk gak impian k.mas yg hampir tercapai..bab kete yg sonok dgr tuu..alynn minat keta panjang senang nk angkut family..hik2

June 8, 2010 at 10:34 AM

zai banyak lagi tag yang belum settle...huhuhu

June 8, 2010 at 1:32 PM

fieza79: hm, kalu x langsaikan utang nie.. rs cam x besh jerk..

***
chugie: hehe, pnat gak nak pkir jwpn nie..

***
lieya: tu la, tatut kn rotan ngan cikgu, tu yg wat cpat2 tu.. hehe

***
alynnz: hehe kreta tu idam dr sekolah rendah tau, smpai da mcm2 version kuar x dpt bli gak.. haha

***
zaidah: hehe, pelan2 la langsaikan yerk..

June 8, 2010 at 2:47 PM

hiks lawak plak kenangan pahiut tu..hehe merasa gk langgar tiang..msti berderau darah

June 9, 2010 at 9:31 AM

tu la, smpai skrg fobia ngan tiang, kalu nak parking carik tpt yg xder tiang bru ok.. hehe

Post a Comment