^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

11.6.10

Home » » *Macam Macam Masuk Sini*

*Macam Macam Masuk Sini*

ari ni da jumaat..
sok ari sabtu........................weehu!!!! cuti sudah.. tp kn abiskan ari ni dulu bru leh nak pkir aktvt sok.. hm, rs2 cam nak kn pi ssuatu tpt for shopping!!!!!!! hehe, tu la org pompuan kan.. xder lain nak dipkirnyer.. ptg ade ms tluang, shopping jerk..
crite smlm..
smlm tman bos kami yg akan pindah ke cawangan perak pi shopping baju raya, kalu nak tau sape bos kami tu.. baca kat sini, kami pon pi arr jakel kat jln TAR.. hehe ader la tnampak 1 baju (ekceli kain ela) tu mmg aku bknan utk wat baju raye.. plan raye nie nak pkai kaler biru.. ingat nak bli trus tp kn tnyer hubby dulu la kan kalu dia stuju.. blik umah aku bgtau la kat dia.. dia ok jerk, so aku ingat sok kalu ader ms aku nak bwk hubby aku lak pi tpt yg same.. hehe, bos kami bli smpai 3 psang baju nak wat baju mlayu.. stanby for raye n prepare utk pi kije kat cawangan nnti..

crite raye..
skrg ni da rmai kengkwan opis, trutama kakak kat opis aku cbuk carik baju raye.. aku?? ntak la, aku da aim kat kat jakel tu for baju family (aku, hubby n aisha), tp ader lg ker tailor yg trime tmphan, taun lpas aku ntar sipi jerk lg tailor tu x nak trime, seb baik aku knal ngan sepupu dia.. kalu x.. xder arr agaknyer baju raye, sobseb..

crite raye lagi..
hm, aku ni da cbuk da crite psal raye kan.. pose taun lpas x abis ganti lg.. isk camner nie.. kengkawan opis cbuk tnyer biler nak gnti.. asik plan mggu dpn, mggu dpn, mggu dpn.. tp x smpai2 pon mggu dpn tur.. haha.. so, ari nie aku xder la nak janji biler nak pose ganti nie..

crite ari nie pulak..
ari nie ader kwan aku tu yg beria2 nak pi tgok movie.. so, smlm ader kwan aku tu yg mnyokong lak nak pi jgk.. aku pon nyibuk gak nak joint.. so, ari nie kami plan nak pi arr.. tgok crite aper erk??! tungguuuuuuuuu

isk.. macam2 da aku crite kat atas tu yerk.. da jadik cam planner lak @ diari pon ye jgk.. ntah la, merepek jek pepagi nie.. hehe mntg2 la bos besar xder.. ni la kije aku.. wat karangan yg ntah pape saje just nak remind diri sndri.. n3 ni xder pic personal, cm pinjam pic mr.google utk mncantikkan n3.. hehe
k, sekian



1 comment

June 11, 2010 at 1:04 PM

hari jumaat nak gie jejalanlah tu yerk....nanti lepas tengok wayang..jangan lupa citer tau...

Post a Comment