^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

16.6.10

Home » » *Dilema Diantara Tanggungjawab Dan Cinta*

*Dilema Diantara Tanggungjawab Dan Cinta*

hm, korang ader x tgok slot Akasia kat TV3 stiap ari snin - khamis jam 6.30 ptg.. kalu sesape yg tgok musti tau tagline nie kan.. "Dilema diantara tanggungjawab dan cinta".. satu dua penyamaran yg dilakukan olh seorang wartawan untuk mengetahui rahsia kematian bapanya.. drama 20 episod dilakonkan olh 2 plakon utama iaitu aku n hubby Kamal Adli n Fouziah Gous..

mcm2 perasaan biler tgok drama nie.. dr lucu, mendebarkan smpai ke geram coz pelbagai peristiwa yg dilalui olh Jihan (watak utama) dalam pnyamaran beliau.. sehinggalah dia bjumpa ngan aku yang cun dua org wanita n jatuh cinta..

drama ni diarahkan oleh daddy aku yang sentiasa hensem pengarah tersohor Ahmad Idham dan diserikan dgn lagu tema Pergilah Ayu by....

so, sesape nak bc review lengkap drama nie, aku suggest laman sesawang nie yerk..

3 comments

June 16, 2010 at 1:21 PM

zai geram ngan puan widuri tu jahat bebenor...episod semalam...zai rasa keputusan aishah nak tinggalkan KL tu mcm nak lari dari masalah...geram...

June 16, 2010 at 1:32 PM

xlayan la cite ni..xtau nape mcm aura dia xde mari la..huhu..

June 16, 2010 at 1:57 PM

k.mas thanks akhirnyer dgn advice k.mas berkat tgn menggodek dr minggu lepas dpt gak alin tukar layout..

bersinar2 eh..? pasni tgk blog alin k.mas pkai sunglases k..

Post a Comment