^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

11.6.10

Home » » *LBS vs Nasi Himpit*

*LBS vs Nasi Himpit*

n3 petang jumaat..
x mor citer pnjg2, kalu korg tgok pic kat bwah nie musti korg tau kan aper yg aku nak criter???
tiket wayang...
btul x..? tp aku x mor criter psal bnde tur coz aku xbrape tau nak ulas crite kat wayang.. sblum ni pon da rmai kengkawan blog yg da wat prebiu psal LBS nie.. tp kalu nak tau versi alynnz n lylie, leh arr pi blog diorg yg sm pi ngan aku ari nie, maybe diorg da wat n3 pasl aktvt kami ari nie.. hehe lm gilerz x tgok wayang, sjak aku dpt Aisha hmpir 2 taun lpas mmg aku x pnah jejak kaki ke wayang lg,, so ari ni kuar opis pkl 11.45tgh, smpai TimeSquare (tpt tgok wayang) pkl 12.00tgh n mbik tiket yg da booking smlm for 5 org.. movie mula pkl 12.20tgh (kawan aku smpat shopping lagi tu..) n abis pkl 2.20ptg.. abis tgok movie trus blik opis n smpai opis.. dok kat krusi.. loceng punhcard pon bunyik.... tnda da abis waktu rehat tghari kami..
alamak.... x mkn tgh lg nie.. lapo gak pewut nie.. pi arr pantry coz pgi td ader kakak opis yg bwak nasi himpit.. so, nie la habuan utk pewut aku ari nie...
tada!!!!
alhamdilullah.. kenyang ckit pewut aku mkn nasi himpit + sambal kacang + kuah rendang.. air.. hukhuk mnum air mineral jerk.. nnti blik smpai umah sure aku akan menggagau carik mknan coz lapo.. smbil layan Aisha main2 kat dlm umah, leh arr aku mkn paper yg ptut.. owh!! ader roti gardenia toast'em yg ader kismis tur.. leh arr mkn ngan Aisha, slalunyer aku mkn roti jerk.. kismis sumer Aisha da korek da.. haha jadik la kan.. isk x sabo nak blik mbik Aisha nie..
sok cuti, so leh arr jg Aisha for 2 days.. swonoknyeeeeeeer
k, sekian