^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

21.6.10

Home » , » *Inilah Harinya.....*

*Inilah Harinya.....*

Bangun Semua...
Selamat Pagi Cikgu!!!!! (ala2 crite upinipin)
Selamat pagi semua... duduk...
Hari ni hari aper murid2 !!??
Hari ISNIN cikgu... (anak murid jawab beramai-ramai)
Bagus....




Hah!! btul ker cara aku tnyer kat murid2 tur?? ingst lg ms sekolah dolu2 kan.. cenggitu la cikgu akan tnyer pd anak2 murid diorg, skrg ni x tau la kan.. aku bknnyer cikgu.. hehe

hm, biase la.. ari ni mula da sesi sekolah.. so jln pon jem.. sume org bsesak2 kat atas jln raye..
aku pi kije pon da btukar naik roda dua kembali but bonet still kn ader nak humban brg2 yg dibawa khulu khilir.. hehe

hm, ari ni jugak adlah mcm mggu2 sudah, asal ari isnin sindrom 'M' mmg akan mngganggu diri ini... apsal erk??
plik arr aku rs.. asal isnin jerk sindrom tu akan msuk dlm diri nie.. isk, x besh nyer..

hm, ari ni jugak diri ini msih dislbungi olh rs penat coz smlm sharian x dok kat umah.. org lain smbut Father's Day kat tpt2 yg besh cam restoran mewah kan, kami smbut Father's Day kat Desa Waterpark.. haha smbut ker.. ekceli xder arr smbut pon, cm aku yg sponser my lil family msuk tpt tur.. but kami happy ngan mlayan karenah our lil princess Aisha yg mmg gilerz ngan air yg x bgerak.. hehe kalu air terjun dia tkut.. smpai ttido2 Aisha ms kat atas plampung layan 'lazy pool' kihkihkih..

hm, ari ni opis aku msih lg mnjlnkan kije2 punggah mmunggah coz ade rombakan kabinet (bkn kabinet menteri2 tu yerk.. tp kabinet meja).. so tgh klam kbut la skrg nie.. yg tggal cm pc jerk.. tggu last minit bru leh cabut.. haha

hm, inilah harinya..


9 comments

June 21, 2010 at 10:34 AM

eh okey laa latu sambut kat desa waterpark....anak2 hepi, mak pak pun tumpang hepi kan...lieya pun sambut simple2 jek.....

betul2...asal isnin jek mulaa semacam nak gi keje huhuhuhu

June 21, 2010 at 10:54 AM

time bebduak sekolah memang sesak sentiasa...klu time cuti sekolah lengangnyer jalan raya..kuar rumah lambatpun still awal jugak sampai...

June 21, 2010 at 2:03 PM

ok la tu.. lya xde sambut2 pon.. just wish & bagi kad... y penting kasih sayang kita tu.. mstoi selalu ada kan..

June 21, 2010 at 2:03 PM

ok la tu.. lya xde sambut2 pon.. just wish & bagi kad... y penting kasih sayang kita tu.. mstoi selalu ada kan..

June 21, 2010 at 2:12 PM

xpelah tue...smbut jgak...ktorg nie pun blm sambut lagi tuk bapak ktorg...selalunye lmbat celebrate...

June 21, 2010 at 4:59 PM

ok la tu fieza lg sempoi takda sambut papepon...bt cm besa..hehe..!

June 21, 2010 at 8:18 PM

aha.. memang ini lah harinye ye masz.. heheh

ok pe sambut father's day kat waterpark.. kami x sambut pape pun.. wish je heheh:D

June 22, 2010 at 1:20 PM

oklah tu..ada gak sesi jenjalan..kite dok umah jer..huhu..

June 22, 2010 at 3:14 PM

akak pun tak celebrate masz, just wish jer....

cian hubby...hahha....

Post a Comment