^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

13.2.13

Home » *page view bila x update blog*

*page view bila x update blog*


as salam,

alahmdulillah, tepat jam 4.55 pm, keje yang terkejut kena buat ari ni dah setel..... so, rehat jap sambil abiskan mee goreng ngan air milo yang dibeli breakfast tadi..... then loceng punch card pon bunyi tanda dah sampai waktu balik.....

ha, baru nak buat entry dah petang2 gini.....
bercuti Raya Cina menyebab kan aku x update blog..... dan x sempat pon nak buat schedule entry..... erm, tapi alhamdulillah, blog ni ader jerk yang mengunjungi.....



tengok statistik kat atas..... tarikh yang bergarisan merah tu adalah tarikh cuti Raya Cina kan..... tetap ada pengunjung ke sini..... walaupon ada drop sikit tapi alhamdulillah, ada jugak daripada kosong kan.....
ye aku sedar, pengunjung xder sampai ribu riban kan, tapi bersyukur jugak dengan adanya pengunjung seperti kamu kamu dan kamu memberi rezeki aku melalui Nuffnang yang x jemu bagi iklan kat blog aku setiap bulan, walau x meriah, tapi alhamdulillah biar ada daripada x der kan.....

moga ada rezeki lagi nak cash out lepas nie..... inshaa Allah.....

k, sekian

4 comments

February 13, 2013 at 6:11 PM

Wah banyak tu kalau sehari lebih 200 uniques. Saya sebulan baru cecah 1000. Apa rahsia ramai orang berkunjung ke blog? Boleh share sikit-sikit? Terima kasih..

February 13, 2013 at 6:30 PM

seronok kan bila ada pengunjung datang ke blog kita...:)

February 14, 2013 at 9:08 AM

haah ler meriah blog akak..bertambah2 rezeki kan..mcm alin ni hurrrmmm...

February 14, 2013 at 9:20 AM

akak camner nak tgk alynn nyer blog pengunjung nyer yg seciputt tuu...hiii

Post a Comment